Arama sonuçları: *

1. MelihSak

İGPU kasma gibi bir sorun var

Arkadaşlar r5 7600 işlemcim var 2 adet monitörüme görüntü veriyorum birisi 2k 180hz diğeri 1080p 240hz 1080p monitörümde bugün sistemi ilk açtığımda lol de 80-100fps arası alıyordum az önce ARAM girdim fps göstergesi oyunun 100 üstü en düşük 80 civarı ama oyun sanki 15 fps gibi davranıyor...
  2. MelihSak

Şarja bağlayınca işlemci sıcaklığı artıyor?

Not: bütün bu anlattığım sorunu video ya çektim isterseniz link bu: arkadaşlar hp victus 16 1028-nt kodlu laptopu kullanıyorum cihaz şarja bağlı değilken oyunlarda vermesi gereken işlemci sıcaklık değerlerini doğru veriyor ortalama 65-80 aralığında bu gayet normal ama...
  3. MelihSak

İphone telefonum daki fotoğraf ve videoları windows pc ye aktarmak istiyorum

İphone telefonum daki fotoğraf ve videoları windows pc ye aktarmak istiyorum en kolay sorunsuz yol nedir acaba telefonun hafızası doldu 128 olmasına rağmen tüm tavsiyelere açığım
  4. MelihSak

MasüstüPC iPad9. Nesil ve HP laptopu satıp güçlü oyun laptopu almak mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim ve evde kalıyorum. Bir süre önce arkadaşlarla oyun oynamak için HP bir laptop aldım ama bu gereksiz kasmalar beni sıktı. Şimdi asıl konumuza gelelim: Memleketteki evimde RTX 3060 Galax Kuro 12 White Edition ekran kartıyla bir sistemim var. Bunun...
  5. MelihSak

PC dar boğaz yapıyor donanım parçaları alt da yazılı.

Arkadaşlar merhaba öncellikle geçtiğimiz yıl pc toplamak istedim ben bu işlerden anlamadığım için bir arkadaşımla beraber topladık ancak pc dar boğaz yapıyor bazen örneğin Fortnite da oluyor hatta fps o oyunda yerlerde yani bir yere bakınca yükseliyor sağa sola dönünce donuyor falan neyse pc...
Geri