Arama sonuçları: *

1. Demirr34_

Çözüldü✓ Takılıma sorunu canımı sıkmaya başladı lütfen yardım.

Arkadaşlar merhabalar daha önce de konu açmıştım ama hiti düştü diye cevap gelmedi ve eski konuyu hortlatmak istemedim. Genel olarak oyunlarda Rdr, Lol, Fortnite, Word war Z, God of war, Naraka, Asetto corsa gibi oyunlarda oyun başlangıcında veya ortalarında takılmalar yaşıyorum uzun vade...
  2. Demirr34_

Arkadaşlar pc yi test etmek istiyorum

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımın her şeyini test etmek istiyorum stabil çalışıyor mu düzgün çalışıyor mu dün sadece bir furmark testi yaptım 30dk lık max 68 min 48 sıcaklık değeri çıktı başka nasıl kontrol edebilirim herhangi bir teknik sorun var mı veya gereğinden düşük çalışan parça yardım...
  3. Demirr34_

Nox player indirdiğimde mavi ekran alıyorum.

nox player emülatörünü indirdim açınca mavi ekran verdı otomatik onarım başladı , otomatik onarım yapılamadı dendi bende çık ve windows 10 ile devam et dedim ayrıyetten yapmam gereken bir şey var mı ?
  4. Demirr34_

Sanırım darboğaz sorunum var

Arkadaşlar valorant apex gidi oyunlarda oyunum hiç takıldığı olmadı ama lol de oyun ara da takılıyor ve devam ediyor. Darboğaz yaşayıp yaşamadığımı nasıl anlarım. Sol üstte gördüğünüz gibi SİSTEM: RYZEN 5 5600x / MSI RTX 3070 Z TRİO / ASUS B 450M DRAGON 4400 MHz / GSKILL RİPJAWS V (2X8) /...
  5. Demirr34_

Çözüldü✓ Mouse klavye ışık ve monitörde görüntü yok

Arkadaşlar bilgisayarım 4 gün öncesine kadar çalışıyordu son 2 gündür açmadım PC yi son olarak eve temizlikçi çağırmıştım bu gün PC yi açtığımda monitöre görüntü gelmiyor klavye ve mouse da ışık yok bios pilini tak çıkar yaptım 1/2 yıl önce de ara da böyle yapıyordu sonra geliyordu her şey anlam...
  6. Demirr34_

Msı afterburn hangi ayar yapmam lazım

Arkadaşalar msı afterburn indirim burada ekran kartı sıcaklığım işlemci sıcaklıgım kullanımlarımı görmek istiyoruım resim olarak hangilerini açmam lazım yardımcı olur musunuz
Top Bottom