Arama sonuçları: *

1. G

Gta5 sistemime göre az fps veriyor

Bilgisayarım daha 7 aylık ve ilk aldığımda gta 5 de full ayarlarda yaklaış 130-145 fps alıyordum şimdi ise full ayarlarda gta5 de 80-105 fps arası alıyorum neden dolayı bu fps düşmesi sistemim: Ekran kartı : Zotac gaming twin edge RTX 4060 Tİ 8GB GDDR6 128BİT İşlemci : i5 12400f soket 1700...
  2. G

Arkadaşım yüzünden bilgisayara virüs bulaştı

arkadaşım benim masumlupumdan yararlanarak gta6 nın çıkış yaptığını söyleyerek bana bir site linki attı crack olarak indirdim bilgisyarın validesine birşeyler oldu yardım edin
  3. G

THERMALTAKE S200 TG kasasındaki öndeki 3 fandan ortadakinden tıkırtı sesi geliyo

THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasam var ön taraftaki 3 fanın ortasındaki çalışırken tıkır tıkır ses çıkartıyor fanın durdurup baktım sesin ondan geldiğine eminim neden olabilir
  4. G

Yeni Bilgisayarımda Fpsler Çok Düştü

yeni pc aldım daha 3 aylık olmasına rağmen performans anlamadığım şekilde düştü valoda 700 den 400e fortnite full grafiklerde 180 den 120 ye gibi güncellemeler yapıldı virüs scan de attım winsat testi sonuçlarındada sıkıntı yok neden dolayı bu düşüş
  5. G

tüm sürücüler güncel mi diye nasıl topluca kontrol ederim

hangi sürücülerin güncel olmadığını topluca nasıl bakabilirim
  6. G

Yeni aldığım pc nin derecelendirme notu neden böyle

yeni pc aldım fps düşüşü yaşıyoum winstal yaptım sonuçlar bu SİSTEM rtx 4060ti i5 12400f 500gb ssd m2 soket 16gb ram
  7. G

1 aylık pc de fps drop

Bilgisayarımı yeni aldım yaklaşık 1 ay oldu Valorant'ta 700FPS alırken 350'lere düştü. Diğer oyunlarda da aynı winsat ile test yaptım. Sonuçlarda çok zayıf diyor. performans izleyici sonuçları SİSTEMİM RTX 4060 Ti 8 GB i5 12400F 16 GB RAM 500GB M.2 SSD.
  8. G

BİLGİSAYAR WİNSAT TESTİ ALLAH İÇİN YARDIM

Arkadaşlar bilgisayarımda eporformans düşüşü mevcut 1 ayda 700den 350 lere kadar düştü fps winsat ile test yaptım sonuçlar bu
  9. G

winsat test sonucu hata

Yeni pc aldım fps düşüşü yapıyordum 1 ay olmasına rağmen winsat ile test yaptım ve sonuçlar bunlar
  10. G

Yeni aldığım pc de performans düşüşü

pc yeni aldım 1 ay oldu ve 4060ti i5 12400f var 1 ayda ani performans düşüşü yalşadım 700den 350 lere kadar winsat ile test yaptım ve sonuçlar bu ne yapıcam
  11. G

2 aylık pc de fps drop

yeni pc aldım 3 ay oldu genel bir fps düşüşü var ve canımı çok sıkıyor valorantta 700fps den 300-400 e düştü fortnite 180 den 130 lara driverlar güncel windows güncel her şey güncel daha dün format attım diskler boş ama bu fps düşüşü neden var bilmiyorum ama şöyle birşeyde var ytden bakıyorum...
  12. G

Yeni aldığım pc de fps düşüşü

yeni pc aldım 3 ay oldu genel bir fps düşüşü var ve canımı çok sıkıyor valorantta 700fps den 300-400 e düştü fortnite 180 den 130 lara driverlar güncel windows güncel her şey güncel daha dün format attım diskler boş ama bu fps düşüşü neden var bilmiyorum ama şöyle birşeyde var ytden bakıyorum...
  13. G

format attım fakat diskler temizlenmedi

flsah bellek ile fformat attım fakat diskler hala dolu
  14. G

flash bellekle format atma işlemi

arkadaşlar win10 iso yazdırdım flasha şimdi ne yapıcam format için yazılı olarak anlatırmısınz
  15. G

FORMAT HAKKINDA BİLGİLENDİRME

arkadaşlar bilgisayarda performans düşüşü ve vürüsten dolayı format atmak istiyorum daha yeni aldım pc yi direkt windows ayarlardan format atsam olurmu
  16. G

Kaspersky trojen sorunu

arkadaşlar kaspersky tarama yapmama rağmen günde 2-3 defa bir şey indirmesemde bu trojan çıkıyor nedeni nedir
  17. G

Yeni pc aldım 1 ayda hafif performans düşüşü yaşıyorum

Yeni pc aldım yaklaşık 1 ay oldu ve hafif performans düşüşü yaşadım depolama dolduğu içinmidir kaspersky ile taradım virüste yok normalde fortinte full grafiklerde 180fps civarı alırken 130 lara düştü
  18. G

Geforce experience kayıt dosyaları nerede bulunur

geforce experiencede kayıt almayı açmıştım oyundaki kill anını kayıt alıcaktı çok iyi bir maçın kaydını bulmak istiyorum kayıtları nereye atıyor
  19. G

Sürekli cmd açılıp kapanıyor

Durduk yere sürekli cmd açılıp duruyor daha yeni aldım pc neden olabilir korkuyorum
  20. G

power tuşuna basınca pc açılmıyor

kardeşimin pc power tuşuna basınca açılıyor 4-5 saniye sonra normalde bip sesi gelmesi gerekirken gelmiyor ve pc açışmıyor neden olabilir herşeyi kontrol ettim ramin yerini değiştirdim ama hala çalışmıyor
Top Bottom