Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Acil! Bilgisayar kendini 15 20saniyede bir resetliyor.

Msi mag z790 tomahawk anakart aldım ve monte ettim. Kasaya guc kablosunu takinca pc kendini baslatiyor 15 20 saniye sonra kapatip tekrar baslatiyor. Bu surecte monitorde sinyal yok.
  2. S

Ekran Goruntu Gelmiyor

Bilgisayara bakim yaptim. Ekran kartini islemciyi sivi sogutmayi soktum temizledim. Calistirdigimda monitore goruntu gelmiyor ve bilgisayari calistirinca egzoz fani calisir gibi oluyor duruyor, bilgisayari kapatinca egzoz fani tekrar calisir gibi olup duruyor. Acaba ekran kartı statiklenme mi...
  3. S

Termal macun sorunu, pc acilmiyor

Hepsiburada saticisindan arctic mx-6 termal macun aldim. Masaustu ekran kartina ve islemcisine surdum ama macun akiskan degil hamur gibiydi. Belki isininca duzelir diye yine de deneyim dedim pc acilmiyor. Ekrana goruntu gelmiyor ve egzoz fani doner gibi oluyor duruyor. Acaba macundan mi...
  4. S

İ7 7700hq win11 uyumlulugu

İ7 7700hq islemcili laptopun resmi olarak win11 destegi yok. Win10 guncelleme destegide bittigi icin win11 gecmeyi dusunuyorum ama uyumsuzluk sorunu vs yasar miyim? Yoksa win10da kalayim mi?
  5. S

TP-Link tl-wn722n v2 wifi internet kopma sorunu

Kendi websitesinden güncelleyim dedim sürümü ama güncellemeden önce sorun yokken güncelledikten sonra bağlantı kopmaya başladı. İşletim sistemi: Windows 11 Pro İndirdiğim sürümün linki: https://www.tp-link.com/tr/support/download/tl-wn722n/v2/#Driver İndirdiğim versiyon...
  6. S

Battlefield 6 için AMD Radeon RX 6800 en stabil driver sürümü hangisi?

AMD Radeon RX 6800 ekran kartı için Battlefield 6’da en stabil çalışan AMD Software (Adrenalin Edition) sürümü hangisidir? 25.10.1 ve 25.10.2 hata veriyor.
  7. S

Çözüldü✓ Asus Anakart Rgb Sorunu

ASUS TUF GAMING H770 PRO WIFI Anakart modeline sahibim. Asus Crate Armory uygulaması hiç stabil değil o yüzden kurmak istemiyorum. Bios ayarlarından rgb kapatıyorum fakat Xpg marka ramlerin rgbsi kapanmıyor. Bunun bir yolu yok mu? Ya da crate armory dışında stabil rgb ayarlayabileceğim bir...
  8. S

Çözüldü✓ Sıvı Soğutma Fanlarını bağlayamadım

Power supply servisten geldi ve monte ettim ama sivi sogutma fanlarini calistiramadim. Nerde hata yapiyorum bu konuda cok bilgim yok. Sata kablosunu taktigim yer yanlis mi? Elimde tuttugum kabloyu nereye takcam? 1735665282
  9. S

Windows 10 Güncelleme sonrası Upload Hız Düşüklüğü

Laptopta güncellemerden sonra upload hizi 20kat düşüyor. Format atinca bazi güncellemeleri devre dışı bırakıyorum ama yine düşüyor. Daha öncesinde Intel Corporation - SoftwareComponent - 3.1422.1129.1 guncellemesini yapmadigimda hide or show ile gizledigimde duzelmisti fakat suan onu da...
  10. S

Intel Corporation - SoftwareComponent güncellemesini nasıl kaldırabilirim?

Bu güncelleme yapıldığında upload hızımı 1in altına düşürüyor. Format attım fakat yine yüklüyor. Show or hide kullanarak hide alanına alıyorum sonra kayboluyor ordan. Nasıl silip engelleyebilirim?
  11. S

Çözüldü✓ Oyuna Girince Monitor Sinyali Kesiliyor

Oyuna girince bir kac dakika sonra monitor sinyali kesiliyor ekran gidiyor. Kasa hala calisiyor, youtubede birsey aciksa ses gelmeye devam ediyor fakat oyun sesi kesiliyor. Cift monitor ile denedim biri masaustundeyken diger monitor oyundayken iki monitorde gidiyor. Bilgisayara az once format...
Geri