Arama sonuçları: *

1. fatihdrk66

🚨PC de tpm ve secure boot açınca PC donuyor🚨

Arkadaşlar ben 8 GB ram aldım ve onu taktım sonra bios ayarlarini sıfırladım önceden tpm ve secure boot açılıyordu şimdi olmuyor valorant açmak icin 1699039461 ,,,,,,,,,yüksel
  2. fatihdrk66

Tpm 2.0 açtıktan sonra PC açılmıyor

PC açılmıyor
  3. fatihdrk66

Çözüldü✓ amd driver sürücü sorunu

ARKADAŞLAR HER ZAMAN BU SORUNLA KARŞILAŞIYORUM SÜRÜCÜYÜ TEKRAR TEKRAR YÜKLÜYORUM AMA TEKRA HATA VERİYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
  4. fatihdrk66

AMD sürücüleri hep kendini ya guncelliyor ya da kaldırıyor

Sürücüleri kurduktan sonra 1 ay falan geçtikten sonra tekrar kurmam gerekiyor oyunlar kasıyor bı bakıyorum sürücüler kurulu değil
  5. fatihdrk66

Çözüldü✓ Bilgisayarimi açtığımda şifreyi doğru girdiğim halde açılmıyor

Bu oturum açması için iyi başarısız oturum açma girişimleri veya tekrardan kapanmalar nedeniyle devre dışı bırakıldı farklı bir oturum açma seçeneği kullanım veya en az 2 saat sürenin cihazınızı açık tutmaya devam edeyim ve tekrar deneyin. Bilgisayarimi açtığımda şifreyi girdim ve karşıma böyle...
  6. fatihdrk66

Bilgisayarımın oturum açma olmuyor

bu oturum açma seçeneği başarısız oturum açma girişimleri veya tekrarlanan kapanmalar nedeniyle Böyle bir şey yazıyor oturum açılmıyor nasıl yapabilirim yardım eder misiniz
  7. fatihdrk66

Çözüldü✓ Bilgisayar temizliği

Bilgisayar temizliği yaparken mal gibi elektrik süpürgesi kullandım ve kasa açılıyor ama monitöre ekran gelmiyor ana kart fanı ve ekran kartı fanı çalışıyor ne yapmalıyım yardım edin
Top Bottom