Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

FPS DROP VAR OYUN OYNARKEN ÇÖZÜMÜ BİLEN VARMI

MERHABA YAPTIĞIM İŞLEMLERİ ANLATIYIM SİSTEM ÖZELİKLERİ 1 İŞLEMCİ /AMD Ryzen 5 5600 1 GAMEBAR KAPATIM İŞE YARAMADI...
  2. Hard Kapitalizim

Donanım arşivinden aldığım sistemde sıkıntı var yardım eder misiniz

Arkadaşlar merhaba zamanında bunu almıştım ama oyunlarda takılmalar meydana geliyor Euro truck oynuyorum gpu kulanimi bir anda düşüyor farming oynuyorum bir anda düşüyor dead oynuyorum bir anda düşüyor ne yapsam düzelmedi bios kaynaklı dedim önceki biosa geçtim düzelmedi ramlerim sıkıntılıdır...
  3. Hard Kapitalizim

Gpu kullanımının temel düşme sebebi ne olabilir oyun esnasında FPS cakiliyor

bilgisayarımda oyun oynarken takılma yaşıyorum fakat bunun temel sebebini bulamadim win 11 home kullanıyorum Ekran kartı 6750 XT İşlemci 5600 ram 16 GB Şimdi bu sistemde neden takılma oluyor gpu kulanimi neden düşüyor anlık
  4. Hard Kapitalizim

Gpu kullanımı hakkında yardıma ihtiyacım var M2 yüzünden olabilir mi kasılma

Arkadaşlar sistemde 6750 XT var işlemci 5600 böyle bir sistemde gpu kulanimi anlık olarak düşüyor oyun oynama hevesim falan kalmadı bir el atın da çözelim su sorunu 1716649191 Düştüğü için de malesef drop yiyorum
  5. Hard Kapitalizim

Oyunda mı sıkıntı var bende mi kafayı yiyeceğim yardım

Arkadaşlar vaktinizi almadan hemen soruyorum ben deat by deylayt oynarken takılmalar yaşıyorum . FPS limitim 120 yani maksimum oyunun desteklediği bu ve bu FPS bazen 90 veya 100 e düştüğü zaman takılmalar oluyor uzun zamandır çözemedim kanser etti beni oyundaki göstergelerde her hangi bir sorun...
  6. Hard Kapitalizim

Monitörlerde neden PPI yoğunluğu az

Neden monitörlerde çözünürlük yıldan yıla artarken PPI yoğunluğu azar azar artıyor belli bir sebebi olabilir mi
  7. Hard Kapitalizim

Format atarken bilgisayarda USB belleği takılı unutmuşum içindekiler silinmiş midir

Format atarken onun takılı kaldığını görmemişim acaba içindekiler de silinmiş midir
  8. Hard Kapitalizim

DeepCool AK620 soğutucu kasama sığar mı kasam aşağıdaki linkte

https://ventocase.com/urun/vg12a-2/ arkadaşlar kasama sığar mı sığmaz mi kararsız kaldım yardımcı olur musunuz
  9. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar resimdeki gördüğünüz ekran kartı bloguna sıvı metal olur mu

Evet arkadaşlar resimdeki soğutucu bloguna sıvı metal olur mu
  10. Hard Kapitalizim

dead by daylight oyununda ani takılmalar

Arkadaşlar oyunu M2 SSD den oynuyorum ama ani takılmalar oluyor oyunda mesela bir maç atıcam ilk 1 dk çok fazla takılıyor ekran kartım MSI 6750 XT mesh,işlemci 5600,anakart MSI b450 pro vdh,monitör msi G274QPF-QD Ne yapsam düzelir yaa diğer oyunlarda ani takılmalar olmuyor epic gamesten aldım...
  11. Hard Kapitalizim

War thunder giriş yapamıyorum lütfen anlayan yardımcı olabilir mi ?

Böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim
  12. Hard Kapitalizim

MSI G274QPF-QD Monitör bu mönitörde hdr acamadım

merhabalar ben herhalde bır özeligi devreye soktugum ıcın hdr acılmıyor ama ne yaptım anlayamadım rıca etsem yardımcı olur musunuz
  13. Hard Kapitalizim

VG12A Vento kasanın ön tarafındaki vidaları hangi anahtar ile açabilirim

Bunu nasıl sökebilirim hangi anahtar ile 1692200116 https://hizliresim.com/eag6m5c resim bu arkadaşlar
  14. Hard Kapitalizim

Rdr 2 indirdim bir türlü açılmıyor dosyaları doğrulamama rağmen

Rocstar luncher indirdim dosyaları tekrar doğruladım ama açmadaı sistem özelliklerim ekran kartı MSI 6750 XT işlemci 5600 arkadaşlar bi yardımcı olun yaw
  15. Hard Kapitalizim

TUF GAMING VG27AQ1A bu monitör FRESYNC PREMİUM destekliyor mu

Soru başlıktaki arkadaşlar
  16. Hard Kapitalizim

AMD FSR 3 ile yeni ne gelicek arkadaşlar

arkadaşlar merhaba sorum basıt fsr 3 ile yeni gelicek teknolojiler nelerdir bende 6750 xt kart var bu kart da alıcak mı fsr 3 güncelemesini
  17. Hard Kapitalizim

360 mm sıvı soğutma desteği ne demek arkadaşlar

Arkadaşlar ne demek olduğunu bilmiyorum VG12A bu kasaya sıvı soğutucu alıyorum da o yüzden soruyorum 2 fanlı alıcam fan olarak en yüksek hangi sıvı soğutma alabilirim teşekürler
  18. Hard Kapitalizim

VG12A kasaya sıvı soğutma önerisi lütfen acil yardım

Bu kasaya uyan sıvı soğutma önerisi istiyorum işlemcim 5600 normalde kule tipi alırdım da şık durmuyor birde kasanın içinde ki sıcaklığı düşürmek hedefim önerilerinizi bekliyorum
  19. Hard Kapitalizim

Ekdeki kasaya kaç mm sıvı soğutucu gider

https://ventocase.com/urun/vg12a-2/
Top Bottom