Arama sonuçları: *

1. E

rdr 2 pixselleşme ve grafiklerin berbat olması

rdr 2 de grafik ayarları bu şekilde fxaa vs acınca ekrana sıra sıra garip siyah pixeller geliyor goruntu vs cok kotu oyunda ne yaptıtysam duzeltemedim yardımcı olurmusunuz sistem 6700xt 5600
  2. E

rdr 2 bozuk görüntü ve karıncalanma

rdr 2 de boyle sanki 5 numara astigmat gibi gozukuyyor heryer çımler vs karıncalanıyor boyle yanıp sonuyor mousu oynatınca boyle karakterlerin saçı falan bozuluyor ne denediysem olmadı yardımcı ollurmusunuz resimlerde ne kadar anlaşılır bilmiyorum . sistem 6700xt 5600 1metre onum bulanık gozukuyor
  3. E

Ryzen 5600 her oyunda %100 yukte çalışıyor

Ryzen 5600 her oyunda %100 yukte çalışıyor ve oyunlar inanılmaz kasiyor bunun önüne nasıl gecerim ekran kartı 6700xt ayrıca bosta 4ghz de çalışıyor dengeli güç tasarrufu modu farketmiyor eklediğim resim cıhaz bosta bir işlem yapılmıyorken guc tasarrufu modu diyer modlardada sonuç değişmiyor...
  4. E

bf 42 de işlemci %100 yükte

bf 42 de cpu kullanımı 100 oluyor ekran kartı % 2 lere kadar dusuyor ve oyun surekli kasıyor neden olabilir sistem 6700xt 5600
  5. E

Forza 5'te düşük FPS sorunu

forza 5 de ultra ayarlarda 6700xt ryzen 5 5600 80 fps civari veriyor fsr kenar yumuşatma vs kapalı çdky 2 x memory de acık ve drop yiyorum neden olabilir bugun başıma geldi ondan once gayet iyidi
  6. E

Java dosyalarini kazara sildim

Pc de dosyaları silerken yanlışlıkla java dosyasında sildim ve bi türlü geri duzeltemdim pc her açıldığında böyle bir hata veriyor nasıl düzeltebilirim resmi yükleyemedim ama hata bu C:\ava\bin\javaw.exe' Windows tarafindan bulunamıyor. ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin
  7. E

6700xt 5600 drop yapmaya basladi

3 4 gün öncesine kadar hiçbir sıkıntı yokken birden bire bir şey oldu ve oyunlarda drop yemeye başladım mesal star wars fallen önder da ekran kartı kullanımı %50 te kadar dusuyor lütfen yardımcı olun geçmiş driver falan yükledim bir şeye yaramadı
  8. E

amd 23.9.3 güncellemesi sorunu

ekran kartını 23.9.3 surumune guncelledikten sonra pc kasmaya başladı google u falan 2 dk da acıyor cs 2 yı oyun olarak gormuyor hala eski cs gozukuyor discordu kucultmek istiyorum 5 dk sonra kuculuyor falan yardımcı olurmusunz ekran kartı 6700xt işlemci 5600 belki lazımdır diye yazdım
Geri