Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Bu Topladigim Sistem Iyi Midir? Degisiklik Oneriniz Var Mi?

Hacilar soyle bir sistem topladim ve kesinlikle daha uste cikamam, degisiklik oneriniz var midir?
  2. Vuudx

Lossless Scaling Acinca PC Kapaniyor

Arkadaslar her oyunda degil ama bazi oyunlarda lossless scaling actigimda pc kapaniyor, nedeni veya cozumunu bilen var midir? Simdiye kadar bunu Witcher 3 ve Atomic Heart da yasadim
  3. Vuudx

Yeni islemci kurdum ama surekli bu ekran geliyor

Arkadaslar islemciyi yeni kurdum ve birsuru kere bastan baslattim surekli bu ekran geliyor, ben bunu nasil cozerim?
  4. Vuudx

AMD Driver Kuramiyorum

Arkadaslar yeni 24.1.1 driverini indirdim ama nedense ne zaman kurmayi denesem attigim resimdeki yer geliyor ama asla kurulmuyor, ben bu driveri nasil kurarim?
  5. Vuudx

Bu sorunu nasil cozerim?

Arkadaslar pcyi actigimda bazen ekran gelmiyor, psudan kapatip acmam gerekiyor anca o zaman ekran geliyor ve o zaman geldiginde de dp kablom olmasina ragmen standart 64 hz ekran veriyor ve ne artirabiliyorum ne azaltabiliyorum, ustune oyunlara girdigim zaman 8fps sabitliyor ve ekran kartini...
  6. Vuudx

Bu problemi nasil cozerim?

Arkadaslar bilgisayari acinca ekranim 165hz olmasina ragmne 64 hz veriyor ve degistiremiyorum, ustune herhangi bir oyunda yuksek fps alamiyorum , ornek olarak lolde yukleme de 30 oyun icinde ise 8 fps ye kitliyor. Sadece oyunlarda degil wallpaper engine de de 10 fpsyi gecemiyorum, ekran kartini...
  7. Vuudx

Msi Afterburner fan kısmı yok

Formattan önce fan kısmı vardı ve fanı istediğim gibi ayarlayabiliyordum ama artık fan kısmı bile ayarlarda yok, nasıl düzeltebilirim?
  8. Vuudx

Razer Cortex Kullanılmalı mı?

Bir arkadaşım dedi böyle bir uygulama var diye, kullanan var mı? Nasıldır?
  9. Vuudx

Linux kullanmalı mıyım

Şuan windows kullanıyorum, hiçbiri işle uğraşmıyorum sadece oyun oynuyorum, linuxun bana artıları ve eksileri neler, kullanmalı mıyım?
  10. Vuudx

Format için hangisini seçmeliyim

Lisanslı win10 var, bilgisayarın fabrikadan Windows la gelmiş gibi olmasını istiyorum, hangisini seçmeliyim?
  11. Vuudx

Çözüldü✓ R3 3100 ve Rx 580 darboğaz yapar mı

Sorum yukarıdaki gibidir
  12. Vuudx

Windowsa giremiyorum

Az önce işlemciyi, fanını ve ramları söküp geri taktım ve şuan windowsa giremiyorum, bios ekranında takılı kaldı, çık diyorum çıkıp tekrar giriyor.
  13. Vuudx

Sesin hem kulaklığa hem de hoparlöre gelmesini nasıl sağlarım?

Dediğim gibi sesin hem kulaklığa hem de hoparlöre gelmesini nasıl sağlarım
  14. Vuudx

Nasıl undervolt yapabilirim?

Bende R3 3200g ve RX 580 var ve şuan darboğaz oluyor, Rx 580 e undervolt yaparsam darboğaz gider mi? nasıl yapabiirim? Anakart Gigabyte A320M-S2H
  15. Vuudx

FreeSync ne işe yarıyor

Benim 75hz FreeSync destekli bir monitörüm var, bu freesync ne işe yarıyor, açmalı mıyım?
  16. Vuudx

Darboğazdan kaynaklı fps drop nasıl önlenir?

Nasıl önlenir? Fps i felan mı sabitlemem lazım
  17. Vuudx

Darboğaz etkisi nasıl azaltılır

Darboğaz etkisini nasıl azaltabilirim? Fps düşürmek için ayarları felan mı yükseltmem gerek yoksa aksine ayarları düşürmem felan mı gerek? Napabilirim?
  18. Vuudx

Fps drop nasıl çözülür?

Bende R3 3200g ve RX 580 var. Test videolarına baktığımda gram drop olmazken ben fortnite felan oynarken fps üşüyor, hemde yüksek ayarlarda bile oynamıyorum. Aynı zamanda valorant oynarken ne yaparsam yapauım fps 140 civarı sabit kalıyor, bunları nasıl çözerim?
  19. Vuudx

Pc ilk seferde açılmıyor

Pcnin düğmesine bastığımda ilk seferde açılmıyor, on saniye felan bekliyorum, düğmeye basıp kapatıyorum sonra 3,4 saniye daha bekleyip açıyorum ve o zaman açılıyor. Bu bir problem midir, çözümü nedit? Bide anlatamadıysam kusura bakmayın, yazın ben de anlatmaya çalışayım.
  20. Vuudx

Bir sistemin istediği gücü nasıl hesaplayabilirim

Bir sistemin istediği gücü nasıl hesaplayabilirim
Top Bottom