Arama sonuçları: *

1. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Hp Victus halleffect sorunu

her şey normal bir şekilde çalışırken birden ekran gel git gel git yaptı sonrasında bende noluyo diyip pc yi kapattım şuan geri açılmıyor ne yapmalıyım
  2. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

HP NİN ALDIĞI LANET KARARLAR

Merhabalar yaklaşık şubat ayı gibi HP victus gaming laptop aldım özellikleri aşağıya bırakdım her şey iyi hoş pc den çok memnunum önceden gtx1650 kullanıyordum ve buna geçince extrem ayarlarda GodOfWar 100 fps falan akıyor (monitörüm 100hz) neyse 1 ay geçtikden sonra Pc nin 512 Gb olmasının kötü...
  3. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

WİN 11 WSA hatasını çözemedim

Win 11 de bazı android uygulamaları uygulamaları kullanmak için WSA kullanıyordum fakat ilginç bir hata veremeye başladı çözümünü bulursanız mutlu olurum
  4. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Dell Support Assit kurulurken çöküyor

Bilgisayarım Dell Xps 7590 ve driverlarımı kontrol etmek istedim Dell in sitesine girdiğinde bana dell supportasssit indirmemi ve driverleri otomatik güncelleyeceğini söylesi fakat ben indirdiği .exe uzantılı dosyayı açmaya çalışınca uygulama açılır açılmaz çöküyor yardımcı olursanız sevinirim...
  5. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

çözüm bulamadım nasıl düzeltebilirim

Bilgisayarın tüm driverları guncel oyunlarda FPS birden aşırı düşüyor bi el atarmısınız çözüm bulamıyorum LOL oynuyorum fps 120 yi zaten geçmiyor üstüne birde inanılmaz oynuyor 120 den birden 55 e düşüyor ve bi türlü çözüm yolu bulamadım elimde bi kasa var i5 3500 işlemci GT640 ekran kartı var...
Geri