Arama sonuçları: *

1. efeats

MicrosoftStor,Ordan İndirdiğim Uygulamalar,Game Bar,Ekran Görüntüleri Çalışmıyor

Microsoft Store,Ordan İndirdiğim Uygulamalar,Game Bar,Ekran Görüntüleri Çalışmıyor.
  2. efeats

Geri dönüşümü sildim bulamıyorum.

bulamıyorum işte
  3. efeats

Arkadaşımın Faresi Donuyor Kızıp Pcsine Vuruyor Ne Yapabilirim

Arkadaşımla oyun oynuyoruz faresi donup duruyor neden kaynaklıdır ne yapabiliriz?
  4. efeats

Çözüldü✓ Geri dönüşüm kutusunu masaüstünden nasıl kaldırırım?

Orada durmasını istemiyorum kaldırmanın bir yolu yoksa anlatırsanız nasıl yapacağımı gereksiz klasörünede atabilirim. Ben denedim ne kaldırabildim ne de klasöre sokabildim.
  5. efeats

Çözüldü✓ Geforcedan Yeni Sürücüyü İndirdim Valorant Skinler Bulanıklaştı!Lütfen Yardım Edin

Geforce yeni sürücüyü indirdim skinler böyle oldu nasıl düzeltirim? 1681543506 .
  6. efeats

Dc Sesim Kesile kesile gidiyor?

Yeni bir kulaklık aldım sesim karşıya kesile kesile gidiyor ne yapabilirim?
  7. efeats

Çözüldü✓ Bu Sistem RDR2 Kaldırırmı?

Gtx 1660 Super 16Gb Ram AMD Ryzen 5 3500 6-Core Processor 3.99 GHz Bu üçü yeterlimi?
  8. efeats

Gtx 1660 Super Mavi Ekran ve Donma

Bilgisayarımda Valorant ve Genshin Impact oynayan bir kişiyim, fakat günde en az 5-6 kere veya daha fazla kez ya mavi ekran hatası alıyorum ya da oyunun görüntüsü donuyor ve oyundan atıyor, oysaki bilgisayarımın gayet güçlü olduğunu düşünüyorum. Yani Valorant'ta 300FPS alırken neden mavi ekran...
  9. efeats

Bilgisayarımda Mavi Ekran Acil Yardım

Bilgisayarımda 1 haftadır falan sürekli mavi ekran hatası alıyorum yada oyunun görüntüsü donuyor ve atıyor nedendir? Gtx 1660 Super ekran kartı/AMD Ryzen 5 3500 6-Core Processor 3.99 GHz işlemci/var ve 16gb ram takılı ne yapmalıyım?
  10. efeats

Bilgisayarımda Mavi Ekran ve Donma

Bilgisayarımda 1 haftadır falan sürekli mavi ekran hatası alıyorum yada oyunun görüntüsü donuyor ve atıyor nedendir? Gtx 1660 Super ekran kartı/AMD Ryzen 5 3500 6-Core Processor 3.99 GHz işlemci/var ve 16gb ram takılı ne yapmalıyım?
Geri