Arama sonuçları: *

1. Erencn

Windows 10 pro açılmama sorunu

Windows 10 Pro kullanıyorum son bir aydır çözemediğim bir problem yaşıyorum. Bilgisayarı açma tuşuna bastım açılmadı tekrar bastım kasa açıldı ekran gelmedi kablolarına vs vaktım hepsi düzgün zaten önceki günü açılıyordu benden başka kullanan yok. BIOS pilini çıkardım taktım RAM'lar aynı şekilde...
  2. Erencn

Anakart ve ekran kartı yükseltme önerisi

Merhaba, sistemimi güncelleyeceğim ve konu hakkında öneri ve bilgilerinizi, varsa eksiklerimi tamamlamanızı istiyorum. Ekran kartı olarak Sapphire RX 570 Nitro+4 GB var. İşlemcim de Ryzen 5 5600. Şimdi almak istediğim fakat arada kaldığım iki tane ekran kartı iki tane de anakart var, hangisini...
  3. Erencn

fpsim düştü ne yapmam gerekir?

asus b350m-k prime anakart sapphire rx570 ekran kartı 4gb 16 gb 3000 mhz ram ryzen 5 5600 işlemci valorantta 600 fps alırken şu sıralar 190 fps falan alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen
  4. Erencn

R5 5600 VE VALORANT!!

Merhabalar. Bilgisayarım geçen haftaya kadar çok stabil bir şekilde çalışıyordu şuanda da ara ara iyi gibi ama bazen alt+tab atarken aşırı hızlı bazende aşırı hantal ve valorant girince ssd olmasına rağmen karşlılaşma bulunda ekranında geri sayım bittikten sonra takılıp kalıyor ekran geldiğinde...
Geri