Arama sonuçları: *

1. N

Monitörde Arada Bir Anlık Siyah Kareler Yanıp Sönüyor!

Arkadaşlar yeni almış olduğum Asus tur gaming 24 inch va panel oyuncu monitöründe aldıktan tam 1 hafta sonra böyle şeyler çıkmaya başladı. Siyah kareler falan yanıp sönüyor bu neden oluyor yazılımdan kaynaklı olabilir mi?
  2. N

Sizce RTX 3060 Hazır Sistem Ne Kadar Eder?

İlana koymuş olduğum bu hazır sistemi satabilirmiyim? Maximum ne kadar eder? Monitör dahil bir şekilde satmak istiyorum ilanda teknik özellikleri yer alıyor. Laptop’a geçmek istediğim için satıyorum daha yeni aldım 3 aylık cihaz hiç bir sıkıntısı yoktur kesinlikle! Dünden beri ilanda ama hala...
  3. N

BU PC NE KADAR EDER?

Selam, yeni almış olduğum toplama PC’yi MacBook’a geçeceğim için satmak istiyorum. Sizce bu oyuncu bilgisayarını MAX kaça satabilirim? Özellikleri: 1 - RTX 3060 ASUS DUAL 2 - İntel core i-5 12400 3 - 32 GB 2x16 3200 MHz gksıll ddr4 ram 4 - Asus H610M Anakart 5 - 1 TB Cricual m2 SSD 3500 okuma /...
  4. N

BU HAZIR SİSTEM NE KADAR EDER?

Satmak istediğim sistemim ne kadar eder sizce? Özellikleri: 1 - intel core i5 12400 2 - ASUS RTX 3060 dual 3 - ASUS PRİME H610m anakart 4 - 32 GB DDR4 3200 MHz 2x 16 ram 5 - 1 TB M2 SSD 3500 okuma 3000 yazma
  5. N

Vatan Bi̇lgi̇sayarın İadeyi̇ Kabul Etmemesi

Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım hazır sistemde kronik sorunlar çıkması sebebiyle iade için kargoyu gönderdim fakat iade kabul edilmediğini söyleyip tekrar gönderdiler şimdi ben bu gönderdikleri kargoyu teslim almazsan ürün geri gidip ücret iade yapılır mı?
  6. N

HAZIR SİSTEM PSUDAN CIZIRTI SESİ GELİYOR!

Arkadaşlar 2 hafta önce Vatan Bilgisayar’dan Hazır Sistem Almıştım Aldığımdan beri PSU’dan Cızırtı Sesi gibi garip elektriksel bir takım sesler geliyordu ve değişim için garantiye gönderdim. Sizce ne sorun var dı ve ürün değişimi yaparlar mı?
  7. N

VATAN BİLGİSAYAR’DAN ALINAN HAZIR SİSTEM ARIZA SORUNU!

Arkadaşlar geçende vatan bilgisayardan hazır sistem aldım fakat format attığım halde aldığım hazır sistemde şöyle bir sorun var; PC’yi açtığımda anakart hatası veriyor ve f1 tuşuna basın diyor ve f1’e bastığımda da bios ekranı açılıyor ve oradan işletim sisteminin kurulu olduğu diski seçtiğimde...
  8. N

Bu Sistem Sizce Alınır mı?

Merhabalar, ben bu sistemi almak istiyorum. Fakat sizce bu sistemi almak mantıklımı? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-asus-dual-rtx3060ocv2-prime-h610m-k-kioxia-500gb-ssd-16gb.html
  9. N

Sizce Aldığım Sistem İyi Midir?

Herkese merhaba arkadaşlar! Vatan Bilgisayar’dan aldığım bu hazır sistem sizce nasıl iyi midir ve oyun ve yazılım işinde üzer mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Link: https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-asus-dual-rtx3060ocv2-prime-h610m-k-kioxia-500gb-ssd-16gb.html
Geri