Arama sonuçları: *

1. Esca

Expo açınca oyundayken pc elektirik keser gibi kapanıyor

expo açınca oyundayken pc elektirik keser gibi kapanıyor, daha önceden fury 2x16 gb 6000mhz ram vardı aynı sorunu yaşıyordum, ram yükseltmesi yaptım sorun aynıydı, çözümünü bilen varmı
  2. Esca

mouse ayarım neden sıfırlanıyor

pc kapatıp açınca fare dpi ayarım windows ayarlarından sürekli sıfırlanıyor herseferinde yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum, bu olay oyun oynarken bilgisayar kendi kendine kapanıp tekrar açıldıktan sonra oldu, ne yapmam gerek
  3. Esca

dosya taramada virüs çıktı

https://github.com/opentrack/opentrack/releases/tag/opentrack-2023.3.0 virüs total virüs buldu, bunu kaldırmanın bir yolu varmı uygulamanın temizini bulamadım
  4. Esca

windows dosyaları kendi kendine eski sürümü yüklüyor

merhaba arkadaşlar 1 haftadır windows ile uraşıyorum, dll dosyaları bozulmuştu cod warzone ntdll.dll hatası alıyordum, windows olay günlüğünden bakarak farkettim bunu, sonra dosyaya bakarken bir şey farkettin oluşturma tarihi 2022 idi güncelleme almamış görünüyordu, format attım 2023 olarak...
  5. Esca

windows dll dosyaları bozuk yardım lazım

merhaba windows dll dosyaları bozuldu nasıl oldu bilmiyorum warzone 2.0 girerken oyun direkt kapanıyordu windows olay görüntüleyiciden baktım birsürü dll dosyası hata vermiş bunları düzeltmek için bir uygulama varmı
  6. Esca

OBS ve Streamlabs 2 monitör olunca kasıyor

Merhaba dostlar, 49" Samsung G9 ve Samsung G3 monitörüm var, OBS ve Streamlabs'de donma, kasma oluyor yayına da etki ediyor ama 2. olan küçük monitörüme geçiş yapınca donma ve kasma ortadan kalkıyor ve oyun 90, 100 FPS'den 50 FPS'ye düşüyor. Assetto Corsa'da oynayabiliyorum arka planda olsa da...
  7. Esca

ddr5 anakart ve işlemci alacağım ne almalıyım

şuanda kullanmakta olduğum r7 5800x3d + msi x570 gaming plus işlemci ve anakartımı satıp ddr5 e geçmek istiyorum sebebi ise malum dolar uçuyor ilerde hiç geçemem, anakart asus rog olursa iyi olur işlemci 5800x3d ile aynı performansta veya daha iyi olabilir, amd tercihimdir, ddr5 ram da olur...
  8. Esca

Pc reset attıktan sonra açılmıyor

Pc reset attım msi logosu geldikten sonra donup kalıyor ne yapmam gerek 1690056169 Bu nedir arkadaş ya ne zaman konu açsam cevap alamıyorum ne hale geldi bu form
  9. Esca

Görev yöneticisi başlangıç ekranı boş

resimdeki gibi başlangıç uygulamalarında hiçbirşey yok nasıl aktif edebilirim
  10. Esca

Çözüldü✓ Bilgisayarımın güç planı sürekli dengeli moda geçiyor

nihayi performansa çekiyorum bi süre sonra bakıyorum tekrar dengeli moda geçmiş nasıl düzelticem bunu
Top Bottom