Arama sonuçları: *

1. D

tüm oyunlar donup aniden kapanıyor

format attım w10a geri döndüm ve döndüğümden beri çeşitli sıkıntılar yaşamaya başladım. yaşadığım sorunlardan en büyüğü ise sistemim yetmesine rağmen oyunların donması drop yemem. şu an tüm oyunlar kafasına göre donuyor ve kapanıyor. format atmadan düzeltmenin bir yolu yokmu? 1676492121 şu an...
  2. D

Driver Güncelledikten Sonra Valorant Siyah Bar Sorunu

Bu gün ekran kartımın driverını güncelledim. Güncellemeden önce driverı DDU ile sildim ve sıfırdan kurulum yaptım. Ama bu seferde oyunu 4:3 çözünürlükte açınca altta ve üstte siyah bar oluyor kaldıramıyorum, Nvidia Denetim Masasından ölçeklendirme yerinden tam ekran yaptım ama oyunda tam ekran...
  3. D

Boşta %100 Ekran Kartı Kullanımı

Masaüstü pencere yöneticisi bilgisayarım boşta iken %100 ekran kartı kullanıyor. Oyunlarda MSİ Afterburner ile baktığımda ise ekran kartını çok kullanmayan LOL ve Valorant gibi oyunlarda kullanım normal seviyelerde oluyor. Karpersky ile tam tarama yaptırdım ama virüs çıkmadı, format atmak...
  4. D

SSD'nin sağlığı 93 ama oyunlarda bozukmuş gibi

SSD'de sadece gta 5 ve fivem kurulu, hdd'in sağlığı düşük diye gta 5 i ssd'ye indirdim. Format atmadan önceye kadar hiç bir sıkıntı yoktu ama format attıktan sonra sıkıntı yapmaya başladı. Fivemde texture loss oyuncu kıyafet yüklenmeme gibi sorunlar yaşıyorum. Bu sorunu sağlığı düşük hdd'imde...
  5. D

Formattan sonra FiveM'deki performans düşüşü.

Formattan önce fivemde texture loss yemeden very high ayarlarda oynayabiliyordum. Şuanda ise high ayarlarda bile very high ayarlarda aldığım fpsin altında alıyorum ve sürekli bir texture loss var oyuncular gözükmüyor, galerideki arabalar çok geç geliyor. İşlemcim: R3 3100 Ram: 8GB (yetmediğini...
  6. D

Bilgisayarımda bir şey çok fazla yer kaplıyor.

Bilgisayarımda sadece Gta 5 ve Valorant yüklü fakat 240GB'lık SSD'den 14GB alan boş neyin yer kapladığını nasıl öğrenebilirim?
  7. D

An operating system wasn't found hatası

Bilgisayarımı yeniden başlattım fakat açılmıyor başlığa yazdığım hatayı veriyor. Windows 10 format CD'si taktım boot menüden açılırken onu seçiyorum fakat yine aynı hatayı veriyor.
  8. D

Geforce Experience Oyun İçi Yer Paylaşımı FPS düşürüyor

GTX 1650 ekran kartına sahibim, daha öncede konu açmıştım bu %99FPS düşük diye. Oyun içi yer paylaşımı açık olarak kullanıyordum ben, MSİ Afterburner ile test ettim oyunlarda ve oyun içi yer paylaşımını kapattığımda oyunum daha akıcı oluyor. Msi Afterburnerda oyun içi yer paylaşımı açıkken...
  9. D

%99 fps aldığım fps değerinden düşük

Oyunlarda fpsim 60 ken %99 fps hiç bir zaman o değere yakın bile olmuyor 60 ise en fazla 40-45 fps falan oluyor fps dahada düşükse %99 fps çok daha düşük oluyor 50 fps aldığım yerlerde %99 fps 20-30 oluyor bu sorun neyden kaynaklı parça değiştirmeden düzeltilebilir mi? Bilgisayar özelliklerim...
  10. D

Amd R7 240 Relive Hatası

Amd r7 240 ekran kartı aldım ctrl+shift+e yaptığım zaman video kaydı başıyor video uzun yada kısa fark etmeden 256 bayt olarak çıkıyor ve açılmıyor relive kullanan arkadaşlarıma bu sorunun nasıl çözüleceğini sorduğumda video şifreleme türünü değiştirmemi söylediler ama radeon ayarlarında öyle...
Top Bottom