Arama sonuçları: *

1. R

OBS UYGULAMA GIZLEME SORUNU

merhablar herkese . Ben yenı yenı yayın acmaya baslamıs bırısıyım . Oyun oynarken shıft+tap yaptıgımda arkadaslarımla olan mesajları gorunmesını ıstemıyorum yada steamı komple ve operanın komple gorunmesını ıstemıyorum sadece masaustu gorunsun oyunum gorunsun yeterlı . Youtube da falan boyle...
  2. R

crack oyun indirirken sistem kapanıyor

Arkadaşlar merhaba Yeni PC aldım ve korsan gow indirdim güvenilir siteden . Oyunu indirdim ve kurmaya başladım ama belli bir yuzdeden sonra PC komple yapaniyor ve geri açmak istersemde arkadan kapatılıp açtıkdan sonra geri açılıyor başka bir oyun daha denedim başka bir siteden eldenring ama...
  3. R

Tüm oyunlarda piksellesme sorunu

Hepinize merhaba arkadaşlar Oynadığım tüm oyunlarda karakterlerin saçları kaşı çimenler ağaçlar gibi detaylarda piksellesme sorunu yaşıyorum internette onca şeye bakmama rağmen bu sorun hala var Herşeyi ultra ayarda ve film grin kapatma rağmen sorun hala aynı bu konuda yardımcı olursanız çok...
  4. R

Yeni aldığım sistemde görüntü çok bulanık

Hepinize merhabalar arkadaşlar iki gün önce yeni sistem aldım monitör dahil Hiçbir sıkıntı yok gayet memnunum fakat oyunlarda herşeyi ultra almama rağmen görüntü çok kötü bulanık ve sanki moziklenme gibi duruyor masaüstü simgeleri bulanık yazılar net değil böyle kesik kesik yazılar (oyunlarda...
Geri