Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Ekran kartından görüntü gelmiyor anakarttan geliyor

Pc mi uzun bir yoldan taşındım ve güvenli olması için ekran kartını sökmüştüm. Tekrar birleştirip taktım şimdi ekran kartının ışıkları yanıyor pc başlıyor ama ekran kartımdan görüntü alamıyorun anakarttan denediğimdeyse bir baktım çalışıyor aslında sorun ne olabilir? Palit 4070 ti super R7...
  2. K

Çözüldü✓ Ai overclok turnerda hangisini seçmeliyim (asus anakart)

Normalde izlediğim videoda xmp olarak geçiyor yine ben size sormak istedim İşlemci ryzen 7 7800x3d 1711809873 @Drsağbırakmayan
  3. K

Çözüldü✓ Yeni pc de biosa giremiyorum

Yeni bilgisayarımda biosa giremiyorum ard arda del tuşuna ve f2 ye bastım monitöre herhangi bir ekran gelmedi anakar asus prime x670 p csm işlemci ryzen 7 7800x3d ekran kartı rtx 4070 ti super 1711792496 Şuanda biraz açık bırakıyorum kapatıp tekrar mı denesem?
  4. K

Ekran kartımı nasıl takıcam?

Merhaba vidasını taktım ama tam sıkamadım gibi daha da ileriye gitmiyor o yüzden yamulmasın diye elimle destek çıkıyorum ekran kartına ayrıca 2. Fotoğrafta attığım parçayı takamadım nasıl takıcam
  5. K

Bu Pc ye Nasıl Özelleştirmeler Önerirsiniz?

https://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-5t14-ddr5/ bütçe 65 falan 1710117755 Sizce Böyle Nasıl?
  6. K

bir Daha Ki Ay Pc fiyatları Ne kadar artar?

Şuan pc almak konusunda tam emin değilim ve bir daha ki ay fiyatların çok yükselmesinden korkuyorum ortalama ne kadarlık bir artış olucak sizce?
  7. K

Sizce şuan bilgisayar almak mantıklı mı?

Sizce şuan mı almak mantıklı yoksa 5000 serisini beklemek mi?
  8. K

HDMI Kablosu önerileri

Merhabalar 2018 de aldığım dizüstü oyuncu bilgisayarıma 165 hz asus VG24Q1A monitörünü bağladım ancak oyunlardaki tepki sürelerinde gecikme hissediyorum ve bende sorunu hdmı kablosuyla alakalı olduğunu düşünerekten bu konuyu açmaya karar verdim sizce hdmı kablosuyla mı alakalı yoksa başka bir...
Geri