Arama sonuçları: *

1. YØNDAİME

Shazam bozuldu şarkı bulmuyor

opera gx den kullanıyorum şarkıları bulmuyor artık youtube dan direk şarkıyı açtım onu bile bulamıyor ne yapmam lazım
  2. YØNDAİME

Donanım hızlandırmalı gpu ayarı cs 2 de lag yapıyor

o ayarı açmadımmı frame generation falan açamıyorum ama arada cs2 de girdiğim için kapalı tutuyorum çünki cs2 de gecikmeli lag yapıyor düzeltemiyorum nasıl düzeltmem lazım
  3. YØNDAİME

Apex fps yüksek ama akıcı değil

fpsim 200 240 larda geziyor vsyncın her ayarını denedim ama olmuyor oyun akıcı değil ne yapmam lazım
  4. YØNDAİME

Xbox indirme hızı düşük ve gözükmüyor

codu indiriyordum gamepassle indirme hızı gözükmüyor ve aşırı yavaş iniyor normalde 70 80 mb le yukleniyordu
  5. YØNDAİME

Discord bozuldu gibi bir şey oldu

oyundayken alt tab attım böyle bişey çıktı ekranda sonra gitti ekran kartına birşeymi oldu acaba?
  6. YØNDAİME

Cs2 görüntü lagı sorunu

oyun gecikmeli geliyor sanki frame generation açmışımda görüntüde ping var gibi oluyor nasıl düzelteceğim
  7. YØNDAİME

Kulaklığın sağ tarafından çınlama sesi geliyor

steelseries arctis7x+ az once başladı bu sorun sesi hafif kıstımmı gidiyor daha önceden böyle bi sorun yoktu nasıl düzeltebilirim
  8. YØNDAİME

Robloxa nasıl gireceğim yardım

goodbyedpi açtım çalışmıyor splitwire dan byedpi açtım oda çalışmıyor warp açtım oda olmuyor ne yapmam lazım şu oyuna girmem için
  9. YØNDAİME

Goodbye dpi olmuyor ne yapmam lazım

önceden çalışıyordu tekrar kurdum olmuyor internet superonline yapmam gereken bişeymi var ne yapmam lazım nediscord ne roblox açılmıyor
  10. YØNDAİME

Yeni kablodan sonra hız düşüşü

ethernet kablosu kısa diye yeni cat 6 kablo aldım ama hızım aşırı düştü önceden 50 60 hatta 75 80 le yüklüyordum şimdi 10 lara 25 lere düştü yapmam gerekn bir ayarmı var
  11. YØNDAİME

Epic games e bağlanamıyorum

uygulamayı açıyorum çevrimdışı modda açılıyo anca neden böyle
  12. YØNDAİME

Dc giremiyorum (goodbyedpi)

1 aydır pc de yoktum daha yeni oturdum goodbye la dc giriyim dedim olmuyor son sürümü yükledim neden böyle
  13. YØNDAİME

GTA 5 BAŞKALARININ HEİSTİNE GİREMİYORUM

kosatkam olmadığı için cayo perico yapamıyorum bende telefondan join session diyorum başkalarının cayo heistine gidiyorum adam başlatıyor siyah ekran geliyor sonra burada doğuyorum bir türlü giremiyorum kosatkam olmadığı içinmi giremiyorum?
  14. YØNDAİME

GTA 5 ONLİNE NASIL VİP OLURUM?

birkere vip oldum sonra yanlışlıkla çıktım şuan sadece ceo olabiliyorum ne yapmam lazım
  15. YØNDAİME

Discord sürekli captcha soruyor

ne zaman birine mesaj atsam her zaman bunu soruyor nasıl engelleyebilirim bunu
  16. YØNDAİME

Discord telefon numarası sorunu

hesabıma daha önce telefon numarası atamadım bianda böyle bir şey sordu ilk defa telefon numaramı giriyorum böyle diyor ne yapmam lazım
  17. YØNDAİME

COD WARZONE COD POİNT GELMEDİ (STEAM)

steamden 1000 cp aldım ama gelmedi activision hesabım da bağlı battlenet hesabına gitmiş olabilirmi
  18. YØNDAİME

CALL OF DUTY WARZONE PAKET ALAMIYORUM

paket almaya çalıştığımda böyle kalıyor ekran beklesemde gelmiyor
  19. YØNDAİME

Windows 11 pro değiştirme

prodan düz w11 e geçmek istiyorum ürün anahtarını değiştirmem yetermi yoksa format atmammı lazım
  20. YØNDAİME

Hello red service zararlımı?

discorda girmeye yarayan goodbye dpi gibi bişey zararlımıdır acaba goodbyedpi yüzünden warzone giremiyorum
Geri