Arama sonuçları: *

1. İGGY

Valorant van9003 hatası

böyle diyor ne yapmam lazım
  2. İGGY

RDR2 SAVE DOSYASI LAZIM

oyunu 2 saat kadar oynadım kaydetmeyi unutmuşum ilerleme 2 saat yazıyordu en son gördüğümde save dosyası varmıdır 2 saatlik nasıl düzeltebilirim oyundan soğdum tekrar oynaya oynaya
  3. İGGY

(GAMEPASS) black ops 6 oyun kilitlendi hatası

oyuna girmeye çalıştığımda böyle diyor
  4. İGGY

Sıcaklık ve kullanım değerleri normalmi?

ayarlar ultrada bazı ekstra şeyler kapalı sıcaklık ve kullanım değerleri normalmi (4060 ti i5 12400f 16 gb ram )
  5. İGGY

Steam indirme hızım düşük sizdede öylemi

normalde 90 100 mbps le indirirken 50 lerle indiriyor sunuclardamı sorun var yoksa bendemi
  6. İGGY

Fortnite drop sorunu

sistemim 4060 ti i5 12400f 16 gb ram fortnite ta hangi mod olursa olsun drop giriyor nedeni nedir?
  7. İGGY

Youtube bendemi çöktü yoksa genel sıkıntımı

bende diğer siteler açılıyor ama youtube böyle çöktümü yoksa bendemi sıkıntı var
  8. İGGY

fortnite drop sorunu

sistemim 4060 ti i5 12400f 16 gb ram direct x11 de drop giriyor 12 de giriyor internetteki testlerde 0 dop 200 300 fps civarı bende 150 230 civarı
  9. İGGY

Warzone grafik ayarı sorunu

ayarları low da oynuyorum 140 150 arası gidip geliyor extreme çekiyim dedim 170 sabit oldu ekran kartına yük bindiği içinmi böyle oldu? yoksa optimizasyonmu bozuk
  10. İGGY

rdr 2 yamadan sonra düşük fps

yamadan önce her şey ultra 120 fps alıyordum yamayı kurdum 60 a düştü normal birşeymi bu ?
  11. İGGY

discord kart eklenmiyor

herşeyi yazıyorum ama böyle diyor eklenmiyor
  12. İGGY

discord mağazası önizleme yok

discord da mağazada özelleştirme alacaktım ama animasyon yok dümdüz duruyor böyle
  13. İGGY

Sıcaklık değerlerim nasıl

gigabyte windforce 4060 ti i5 12400f stok fan cyberpunk da ultra ayarlar dlss açık gpu 60 işlemci 70 derece normal değilmi?
  14. İGGY

gigabyte control center doğru ısıyımı söylüyor?

nvidia app de ekran kartı 60 derece gösteriyor oyundayken ama gigabyte control center da 75 100 dereceye çıktığını gösteriyor aynı şekil işlemcidede msı afterburner danda baktım en fazla 65 çıkmıştı doğru değil demi ??
  15. İGGY

İtopya bolt kargo kod istiyormu?

Yarın itopyadan aldığım sistem gelecek telefona kod vs geliyormu teslim almak üçin evde olmayacağım için kargoyu alamayabilirim belki kargoyu alırkende imza atılıyormuş galiba benden başkası atsa olurmu?
  16. İGGY

itopya sistem bugün içinde gelirmi

böyle diyor gelirmi bu gün içerisinde 10 dk uzaklıkta
  17. İGGY

itopya sipariş faturalandırılıyor ne demek?

dünden beri böyle diyor hazır sistem aldım bugün gelme ihtimali varmı kadıköye 1 saat var aramda
  18. İGGY

itopya kargo cumartesi pazar gelirmi?

ayın 10 unda çağırdım istanbuldayım 3 gündür bekliyorum cumartesi pazar gelme ihtimali varmı
  19. İGGY

Çözüldü✓ itopya sistem ne zaman gelir tahmini?

dün sistemi çağırdım şuanda hazırlanıyor olarak gözüküyor istanbuldayım kadıköye 1 saat uzaklıktaytım tahmini ne zaman gelir
  20. İGGY

itopya sistem ne zaman gelir

bu gün sistem sipariş verdim kadıköye 1-2 saat uzaklıktayım tahmini ne zaman gelir sistem
Top Bottom