Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Çözüldü✓ USB Bellek Güvenli Yoldan Nasıl Çıkarılır?

Karşılaştığım hata bu. Windows 10'un son sürümünü kullanıyorum. Gerekli ayarlamalar yapıldı ve sürücüler güncel. Nasıl bir yol izlemeliyim? USB Bellek Modeli: Kingston 128 GB Exodia USB 3.2 Gen1 DTX/128GB
  2. Furkan Karagülle

Çözüldü✓ HDD Sentinel Kendi Kendine Açılıyor!

Tercihler bölümünden gerekli ayarlamaları yapmama rağmen her bilgisayarı açtığımda açılmaya başladı. Bilgisayarda tek yaptığım değişiklik Microsoft hesabından çıkış yapıp geri girmek oldu. Alakası olduğunu sanmıyorum. Bilginiz var mı?
  3. Furkan Karagülle

Çözüldü✓ Sistem Geri Yüklemeyi Kapatmalı Mıyım?

Sistemde istenmeyen değişimleri engelleyebiliyorsunuz. Mesela kötü içerikli yazılım yüklediniz. Bunu geri çevirebiliyorsunuz. Sizce gerekli mi? 10 GB alanımı harcıyor. 256 GB SSD kullanıyorum.
  4. Furkan Karagülle

Çözüldü✓ Dosya Sildikten Sonra Kalıntısı Silinmedi

Laptop ETS 2 kaldıracak mı diye merak ettim. Oyunu indirip denedim. En düşük ayarlarda 25 FPS'i geçmedi. Daha sonra oyunu tüm her yerden sildim. Bilgisayarda hiçbir kalıntı dosyası kalmadı. 3 GB daha boş yer açılması gerekiyordu ancak açılmadı. Aklınıza gelecek tüm yöntemleri denedim ama...
  5. Furkan Karagülle

Kullanıcı Adını Nasıl Değiştirebilirim?

Yerel Disk (C) > Kullanıcılar > fkgul Oradaki ''fkgul'' yazısını ''Furkan Karagülle'' olarak değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  6. Furkan Karagülle

Chrome'da Abonelikler Gözükmüyor!

Diğer tarayıcılarda da aynı sorun mevcut. Sorun ne olabilir? Ayarları değiştirmedim.
  7. Furkan Karagülle

HackTool:Win32/AutoKMS Virüsünden Kurtulmuş Muyumdur?

Etkinleştirme işlemini CMD ile yaptım. ''Office'' dosyalarını indirdikten sonra bu virüsün ''Office'' uygulamalarından birinde olduğunu söyledi ve daha kurmadan sildim. Bu virüs şuan bilgisayarımda mıdır?
  8. Furkan Karagülle

Yeni Toplanan Sistem Görüntü Vermiyor Acil YARDIM

i5 10400f rog rtx 2060 oc b460m pro 500gb a2000 ssd corsair 2x8 3000mhz cl15 ram delta rgb 650 watt Sistemdeki fanlar rgb vs. çalışıyor ancak hiç bir görüntü gelmiyor, acil yardım! LG 4k 70'' televizyona bağladık halen görüntü gelmiyor bir başka televizyona bağladık yine görüntü gelmiyor.
  9. Furkan Karagülle

Yeni Toplanan Sistemden Duman Çıktı Acil Yardım

i5 10400f corsair 2x8 3000mhz cl15 msi b460m pro asus rog strix rtx 2060 oc kingston a2000 500gb nmwe ssd corsair spec delta rgb 650 watt sistem bu arkadaşlar ilk prize bağlandığında duman ve koku yayıldı aynı zamanda televizyona bağlıydı ve televizyon çalışmıyor pc çalışıyor acil yardım edin.
  10. Furkan Karagülle

Kablolamada Yardımcı Olabilecek Var Mı?

i5 10400f rtx 2060 msi b460m pro corsair 2x8 3000mhz cl15 kingston a2000 500gb corsair spec delta rgb 650 watt sistemin kablolamasına yardımcı olabilecek birisi var mı wp görüntülü arama olarak veya bayrampaşa yıldırımda duran birisi varsa yardımcı olabilir mi
  11. Furkan Karagülle

Laptopumun fan sesi (karakter)

6 7 senelik bi laptopum var aktif bi şekilde kullanıyorum ama birden fazla işlem yaptığımda fan öyle bi dönüyor ki klavyede yazı yazarken elim titriyor klavye tuşlarından ses geliyor hdd den fışt fışt ses geliyor ne yaparsam bu sesler geçer not: bilgisayarın içi temiz
  12. Furkan Karagülle

Bilgisayarın depolama alanı kendi kendine azaldı

toplamda 6 gb kendi kendine azaldı hiç bir program indirmediğim halde sizce nedeni ne olabilir daha önce karşılaşan var mı
  13. Furkan Karagülle

kişisel bilgisayarınız bi sorunla karşılaştı hemen yeniden başlatılması gerek sorunu

kişisel bilgisayarınız bi sorunla karşılaştı hemen yeniden başlatılması gerek sorunu herhangi bi donanımsal sorunu yok sistem bileşenlerim; i3 3220 hd graphics 2500 8gb 1600mhz ram 300 gb samsung hdd gigabyte anakart my summer car oyununa giriyorum ve mavi ekran verip bilgisayarı yeniden...
Top Bottom