Arama sonuçları: *

1. T

RX 5600XT oyunlarda ağaçların çimenlerin titremesi (karıncalanması) sorunu

Arkadaşlar Just Cause 3 ve Witcher 3'te (bazı diğer oyunlarda da) videodaki gibi çimenler ağaçlar titriyor karıncalanıyor gibi ve ayarlar en yüksekte olmasına rağmen kötü gözüküyor böyle olması normal mi yoksa bende mi sıkıntı var? Sistem özellikleri RX 5600XT ASUS TUF EVO 21.3.1 WHQL Ryzen 5...
  2. T

Oyunlarda uzaktaki nesnelerin siyah noktalar halinde pixel gibi görünmesi

Arkadaşlar oyun oynarken, aşağıya koyduğum videolardaki gibi uzak mesafelerdeki bazı nesneler, siyah noktalar halinde gözüküyor bariz çok rahatsız ediyor. Sorunun oyun ile alakalı olmadığı gibime geliyor çünkü aynı sorunu The Forest'da, Witcher 3'de ve GTA IV'de yaşıyorum. Sorun ekran kartında...
  3. T

M2 SSD olmasına rağmen pc geç açılıyor

DA-SISTEM2'deki Toshiba OCZ RC 500 M2 SSD ile bilgisayar, power tuşuna bastıktan 28 saniye sonra açılıyor. Sizce normal mi? Windows UEFI olarak kurulu. 2-3 defa format attım hala geç açılıyor.
  4. T

Oyunlarda siyah nokta render sorunu

Arkadaşlar GTA 4 de ve Witcher 3 de böyle render sorunu oluyor ssd de mi bi sorun var yoksa ekran kartında filan mı ? (Format atmayı da denedim işe yaramadı) Ekran Kartı Amd 20.4.2 SSD Toshiba OCZ RC500 NVMe M.2 SSD Uzaktayken gözükmüyor fakat merdivene yaklaşınca merdivenin boyutunun olduğu...
  5. T

Video izlerken titreme/sallanma sorunu

ASUS VG24VQ ile video izlerken geçişlerde, sağa dönüşte filan titreme oluyor hz'i düşürsem de freesync'i kapatsam da sorun devam ediyor çözüm bulamadım. yardımcı olabilecek veya aynı monitörü kullanan biri var mı?
  6. T

Oyunlarda siyah/beyaz noktalar?

Arkadaşlar bu siyah ve beyaz noktaların sebebi nedir? Gta 5 te siyah witcher 3 de beyaz çıkıyor ama cs go da çıkmıyor. Ekran kartı: Asus RX5600 XT Tuf Evo Monitör: Asus VG24VQ 20.4.2 WHQL sürümünde de aynı 20.7.2 ye de güncelledim hala aynı. https://hizliresim.com/g05gJj...
Top Bottom