Arama sonuçları: *

1. C

Operada bu yazılar niye renkleniyor

yazılar kendi kendine mor mavi sarı falan yanıyor anlamadım niye böyle oldu :D nasıl engelleyebilirim bunu
  2. C

Bunu nasıl engelleyebilirim

Alt tab atıp oyuna döndüğümde şu şekils siyahlıklar oluşuyor napmaliyim bunu yok etmek için
  3. C

Format atamadım yardım

Flash belleksiz format atıyorduk %35 de iken elektrik gitti sonra bu şekil bir ekran geliyor buradan ileriye gidemiyoruz nasıl bir çıkış yolu buluruz
  4. C

Darboğaz tam olarak ne demek

darboğaz tam olarak ne demek bilmiyorum işlemci yeterince güçlü olmadığında ekran kartına binen yük mü artmış oluyor? ya da power ın güçsüz olmasından dolayı ekran kartı tam verimli çalışmıyor mu? genelde darboğaz muhabbetleri ekran kartı üzerinden açılıyor peki ya işlemci darboğaz yaşar mı...
  5. C

tizen işletim sistemi

arkadaşlar tizen işletim sistemi nasıl tizen işletim sistemli televizyonlarda ya da monitörlerde apk indirebiliyor muyuz
  6. C

Pc kafayı yedi yardım

Pc kafayı yedi klavyede tek tuşa basıyorum 10 tane farklı tuşa basıyor monitörü takıyorum görüntü bi gelmiyor bazen bi geliyor saatlerce gitmiyor power tuşu bazen çalışıyor bazen calismiyor bu problemler bir oluyor bir olmuyor o yüzden bozuk veya değil de diyemiyorum sizce neyden kaynaklı...
Top Bottom