Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Bıostaki Bir Ayarı Anlamadım

Amacım Windows 10 kurmak fakat USB bellek tam olarak algılamiyor Ehcı yazan kısmı Enabled mi Yapmalıyım ?
  2. DonanımFikir

Megatrends Hatasını Nasıl Düzeltebilirim ?

Ne yapmam gerekli windowsa geri dönmesi için
  3. DonanımFikir

Afterburner'ı Silemiyorum

uygulamada kapalı 1595801052 lütfen yardım edin
  4. DonanımFikir

beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü radeon wattman ayarları geri yükledi HATASI

Az önce elektrikler gitti bir anda pc kapandı tekrar açtıgımsa sağ altta wattman ve başka bişiler yazıyordu sizce bir sorunmudur?
  5. DonanımFikir

PC Açılırken Ekrana Beyaz Çizgi Geliyor

PC yi açtıgımda ekranda 5 10 saniye ekranda sol üstte beyaz bir çizgi geliyor sonra asus yazısı geliyor (anakartım asus) Sizce normalmi yoksa bir sorunmu?
  6. DonanımFikir

Zula oynarken yırtılmalar oluşuyor

sistem da 2 ve James Donkey monitör maximumdada minimumdada aynı sorun ets2 de hiç karşılaşmadım internet hızından desem bazen 100 ping çoğu zaman 22 23 oluyor 1595097143 Lütfen yardım edin
  7. DonanımFikir

bilgisayarım kapanıyorken virtualbox yazdı

sıkıntı olustururmu oysaki virtualbox programını bile indirmedim
  8. DonanımFikir

Bilgisayarı kurulum başlangıcında bırakırsam olurmu?

Kurulumda ilk baştaki Seçilen dilde devam edilsin kısmında laptobu kapatsam bişi olurmu satacağım için sordum
  9. DonanımFikir

Bilgisayardan Sesler Geliyor

Muhtemelen fan sesi FAKAT ARADA SIRADA ÇIT DİYE SES GELİYOR NOTEBOOKTAN Neden olabilir sizce çözümü nedir
  10. DonanımFikir

Laptobumum kasası çizildi

Çok aşırı sert çizikler Yok Fakat Çok Var :( Nasıl Bu sorunu giderebilirim Garantiside bitti (Bi Sprey Boya vesaire işe yarayabilirmi) Hiç bu sorunu yaşayıp çözen oluysa yanıt verebilir
  11. DonanımFikir

Laptobumu şarza taktığımda çıtır çıtır sesler çıkıyor

Benim Asus laptobumun adaptörü eridi resmen siyah siyah oldu (Ucu arada sırada prizden ses geliyor bu neyin habercisi olabilir Yardım edebilecek?
Geri