Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Cpu fan en yüksek devirde dönüyor.

Arkadaşlar Silverstone kr03 cpu soğutucum var lakin silent almama rağmen biostan sürekli yüksek devirde dönüyor 2000 üzerinde ve masayın üzerinde olduğundan rahatsız ediyor anakart modelim Asus b460m-k girişide doğru yere taktığımı düşünüyorum buda fotoğrafı cpu fan girişinde. Ne yaparsam...
  2. flitttermice

Amd Adrenalin Başlangıçta Otomatik Başlamıyor ise bu işlemlerler yapılmalı.

Arkadaşlar uzun zamandır Amd Adranalin sürücüm başlangıçta başlamıyordu dedim çözeyim şunu ddu silip yüklemek zor geldi üşendim bir kaç kişide konu açmış direk çözüm sunmamışlar forumda aydınlatayım dedim tr makalede yok hiçbir yerde, forumda şurlarda bulunsun biri yazarda görür. C:\Program...
  3. flitttermice

Bilgisayarı ilk açınca oyunda droplar giriyor.

Arkadaşlar bilgisayarı ilk açınca oyunda droplar giriyor bir el apexde oyun atıyorum düzeliyor sonra akıp gidiyor sıkıntısız bir şey farkettim cpu 100'e vuruyor sonra düzeliyor drop girerken ısısı o sırlar 62,65 oluyor anlayamadım açıkçası 1,2 hafta önce ekran kartını değiştirdim. İlk kullandığım...
  4. flitttermice

Çözüldü✓ Nvidia ekran kartından amd ekran kartına geçicem ddu ayarları nasıl olmalı.

Rtx 2060 ekran kartından rx 6700xt'ye geçicem kartım bugün geliyor direkmen takmak istiyorum ayarları nasıl olmalı bir bilgisi olan var mı acaba ddu ile neler yapmam lazım.
Top Bottom