Arama sonuçları: *

1. grant

Bilgisayar yükseltme tavsiye

Merhabalar mevcut bileşenler i3 10100f 8gb XPG 3200mhz cl16 Rx 550 4gb OC 550 watt markasını bilmediğim PSU MSI h510m-a pro LGA1200 Şuan ram ve hafıza arttırmak önceliğim değil. Anakart ve işlemci düşünüyordum ancak dedim sadece işlemci değişsem sonra diğerlerini zamanla hallederim falan intel...
  2. grant

Macbook kullananlar yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba bir süredir macbook air m2 cihazımda image retention problemi ile karşılaşıyorum. Kısaca sorun bir sayfada 2-3 dk durunca sayfadaki elementler vs. diğer sayfaya geçince arkada kalıyor. Özellikle gri ekranda çok belli oluyor. Apple'a götürdüm sorun yok denilerek iade edildi...
  3. grant

Image Retention garantiye girer mi ?

Macbook air M2 cihazımda image retention problemi olduğunu fark ettim garantim halen devam ediyor. Belli bir süre bir sayfa açık kaldığında ve o sayfayı hareket ettirmediğimde başka sayfaya geçince arka planda hafifte olsa eski sayfa gözüküyor. Sonra yok oluyor. Garantiye girer mi ?
  4. grant

MacBook Air M.2 ekranında Dock ikonları arkada gözüküyor

Docktaki iconlar bu şekil arkada gözüküyor. Özellikle gri renkli ekranda. Yeni fark ettim. Garantim devam ediyor; resimde gözüktüğü gibi.
  5. grant

Bilgisayar ne kadar eder

Özellikleri: Cihazın kasası biraz eski. Anakart :MSI B510 MA pro intel İşlemci : i3 10100f Ram : 8 Gb DDR4 CL16 XPG SSD : 256gb M2 SSD intenso Güç Kaynağı : 550W markasını bilmiyorum Ekran Kartı : sapphire Rx 550 4gb OC HDD : Samsung 300GB Sizce ne kadar eder acil biraz.
  6. grant

Bilgisayarımı yükseltmeli miyim ?

Merhabalar sistem özelliklerim : Anakart : MSI B550M-A pro İşlemci : i3 10100f Ram : 8 Gb DDR4 CL16 XPG SSD : 256gb M2 intenso Güç Kaynağı : 350W çok eski bir şey Ekran Kartı : sapphire Rx 550 4gb OC Kasa : Çooook eski ağır bir şey Max bütçem yükseltmek için 15k. Yükseltmek istediğim parçalar...
Geri