Arama sonuçları: *

1. I

PC res atıyor belli belirsiz

arkadaşlar merhaba pc DDR 5 fotoğraflara ek özellikleri koyucam bu sorunu bi çözelim varsa babayiğit bi yardım etsin şu ana kadar oyun oynarken bu sorunu yaşıyorum belli belirsiz bazen valorant rdr 2 rust farketmez 10 dk sonra bazen 40 dk sonra pc res atıyor bazende 5 gün hiç bi sorun çıkmıyor...
  2. I

Bilgisayar oyunda sürekli Res atıyor

Öncelikle ddr5 yeni bir sistem kurdum btf1 Valorant Lol vb oyunlarda şimdiye kadar bir sorun yok 2 saatten fazla oynadım bu oyunları ama rdr2 ye girince bazen 20 bazen 30 bazen de 1 saat sonra Res atıyor sıcaklık değerleri işlemci 55 ekran kartı 50-60 derece 7600x 6900xt ekran kartım var 32 gb...
  3. I

Pc de sorun var ekran gelmiyor

Arkadaşlar pc de sorun var herşeyi denedim ddr5 sistem tüm parçalar 0 bilen arkadaşlar da gördü sistemi ekrana görüntü gelmiyor ekran kartı ışığı yanmıyor Ramlerde aynı şekilde rgb yanmıyor pil söktük ram yerlerini değiştim 1 tane taktım ne yaptıysam olmadı Ankara’da sağlam bi pc tamircisi var...
  4. I

Pc toplama yardım beceremedim

iyi geceler tek başıma pc toplamaya çalıştım ekrana görüntü gelmiyor pc çalışıyor işlemci sıvı soğutma fan ve rgb çalışır kasa içi fan ve rgb çalışır durumda ramlerin ve ekran kartının rgb çalışmıyor ekrana görüntü gelmiyor fotoğraflar atsam video falan yardım edebilir misiniz whatsapdan yada...
  5. I

Çözüldü✓ Am5 sıvı soğutmamı takamıyorum yardım eder misiniz

Arkadaşlar antec Symphony 360 aldım anakarta montajını yapamıyorum bilen var mı sitesinde uygun olduğu yazıyor anlamadım yardım lütfen
Geri