Arama sonuçları: *

1. uzayalkan

Masaüstü simgeleri beyaz olup duruyor ?

Fotoğrafta görüldüğü gibi kafasına göre beyaz oluyor kafasına göre geri geliyor nasıl çözebilirim bunu ?
  2. uzayalkan

Çözüldü✓ Bu dosyayı açmaya izniniz yok ?

Merhaba, böyle bir hata alıyorum dosyayı çalıştır üzerinden açmaya çalışırken. Nasıl çözebilirim tüm izinler olmasına rağmen?
  3. uzayalkan

Ekran fotoğrafı alamıyorum

Merhaba, ekran fotoğrafı almak için Prt SC tuşuna basıyorum ama alt tab yapmış gibi oyunu alta alıyor ve ss almıyor, nasıl düzeltebilirim ?
  4. uzayalkan

Antivirüs programı önerisi

Arkadaşlar merhaba, sistemde arada sırada drop oluyor durduk yere windows güvenliği işe yaramıyo pek sanırım. Bazı belli başlı bilindik oyunları crack indiriyorum bazen ondan kaynaklı olabilir. Onun için güzel bir antivirüs programı arıyorum beni virüse karşı iyi koruyan bir program...
  5. uzayalkan

EA Sports 24 kasmalar oluyor

Arkadaşlar merhaba, fifa 24 oynarken sahne geçişlerinde falan FPS çok düşüyor o kadar yüksek ayar açmadım ama açsam da bu sistemle bu kadar düşmemesi lazım yani sanki 100 derecede oynuyorum oyunu öyle bir kasma yapıyor. Genel bir sorun mu bu yoksa ayarı falan var mı ? Bir de ALT+TAB yaparken...
  6. uzayalkan

Mavi ekran hatası (dump dosyamı okuyacak birisi lazım)

Merhaba, az önce oyunda mavi ekran aldım. Dump dosyası mevcut inceleyebilecek birisi var mı ?
  7. uzayalkan

Kurmak için yeterli iznin yok ?

WoT kurmak istesem böyle bir sorun alıyorum arkadaşlar bunu nasıl çözerim ? kullanıcıyı admin yap falan demeyin zaten admin kullanıcı.
  8. uzayalkan

Dizine kurmak için yetersiz yetki ?

Oyun kurmak için kurulum aşamasına gidiyorum fakat böyle bir hata veriyor, kullandığım hesap admin zaten ama kuramıyorum. Çözüm nedir ?
  9. uzayalkan

Güç ayarları sürekli değişiyor

Birkaç gündür fark ettiğim şey güç ayarlarım sürekli nihai ve dengeli arasında değişiyor kendi kendine, delirtti beni bu nasıl düzeltirim ?
  10. uzayalkan

Corsair VOID rgb yazılımından renk değiştiremiyorum.

Arkadaşlar kulaklığı yeni aldım fakat kulaklığın rgb rengini yazılımdan bir türlü değiştiremedim. Nasıl yapılıyor bilen kullanan varmı ?
  11. uzayalkan

Arka planımda bazen bu çıkıyor bu nedir ?

Arkadaşlar arka planda bazen bunlar çıkıyor MSI ile alakalı bir şey mi bunlar ? 1698971047 Farklı isimler de oluyor fakat simge hep aynı Global.Dekstop.Engine falan da yazıyor bazen
  12. uzayalkan

Mavi Ekran CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Mavi ekran alıyorum

LDplayer64 yükledim fakat ne zaman açmak için tıklasam CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT alıyorum. Nedeni nedir nasıl çözebilirim bunu ? sanallaştırma açsam düzelir mi ?
  13. uzayalkan

Ekran anlık olarak donuyor?

Beyler nerde olduğu farketmeksizin arada sırada anlık bir donma oluyor hemen geçiyor ama sanki FPS drop yiyor gibi oluyor anlık olarak. Arada sırada oluyor ne olduğu önemsiz en boktan oyunda da oluyor nette gezerken de. Sizce neden olabilir ? Arka planı kontrol ettim hiç yabancı bir şey yok...
  14. uzayalkan

W11 mi W10 mu kurmalıyım ?

Yeni sistem geldi arkadaşlar hangi işletim sistemi daha iyi olur sizce hangisini kurmalıyım ?
  15. uzayalkan

Sistemi sıfırla yapamıyorum Windows 10

böyle bir sorun yüzünden sıfırlama yapamıyorum ne yapmam gerek ?
  16. uzayalkan

Laptop şarj ışığı yanmıyor ?

Arkadaşlar Asus marka laptopum var neredeyse hiç kullanmadım laptopu sabah şarja taktım ışık bir kere yandı ve gitti daha sonra yanmadı hiç 30 dk falan şarja bıraktım yine yanmadı sizce sorun nedir ?
  17. uzayalkan

PC'den sanki matkap deliyor gibi ses geldi

Arkadaşlar oyun oynuyordum ve birden bilgisayardan matkapla duvar deliyor gibi ses geldi ekran falan gitmedi ama sıcaklık olması gerekenden fazlaydı normalde 70 72 olması gerekirken 83 falan oldu var mı yaşayan ? Veya çözümü bilen ? 1691335264 Fan hızını nasıl yüzde 95e sabitlerim 100e çıksın...
  18. uzayalkan

Mavi Ekran Yine bir mavi ekran aldım yükleme yaparken

Arkadaşlar ben ne zaman yükleme yapsam mavi ekran alıyorum artık sorun HDD biliyorum ama sistem HDD üzerine kurulu değil yine de mavi ekranı yiyorum artık neyden dolayı oluyor bilmiyorum DUMP okuyabilen lütfen bir yardımcı olsun tam sebebi nedir bunun ? Eğer HDD sorunsa çıkarıp atacağım HDD'yi.
  19. uzayalkan

Durduk yere mavi ekran alıyorum (Minidump dosyasını attım)

Arkadaşlar durduk yere veya bişey indirirken HDD dit dit edip mavi ekran veriyor, sistem SSD'ye kurulu. Minidump dosyasını bırakıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
  20. uzayalkan

Wi-Fi aparatı işe yaramıyor

Arkadaşlar harici bi wifi aparatı var bende, fakat takınca Wifi seçeneği açılmıyor internete de bağlanmıyor. Sürücü falan mı indirmem gerekiyor ?
Top Bottom