Arama sonuçları: *

1. H

ssd yuvası bozuldu sanırım

benim anakartta 2 tane ssd ve 2 tane ssd yuvası var bugün kasayı hava makinesiyle temizledim 3 4 dakika ve sadece ssdyi çıkarıp taktım yerine sonra açtığımda biosa yönlendirdi 2.ssd yuvasına takılıydı görmüyordu 1.ye taktığımda görüyor ama bende 1tb ssd var o 1.ye takılıydı çalışıyor o ama onda...
  2. H

en iyi antivirüs programı hangisi?

en iyi pcyi temizleyen antivirüs programı hangisi?
  3. H

Çözüldü✓ Windows 10 Parola Girmek Istemiyorum

win 10da hello pini kaldırdım bu seferde e mailin şifresini girmeden bilgisayara giriş yapamıyorum ne yapmalıyım? ben direkt giriş yapsın istiyorum şifresiz 1686472921 netplwiz le çözdüm
  4. H

win 10 nasıl etkinleştirebilirim?

soru başlıkta yazıyor
  5. H

Microsoft Edge fazla ram kullanımı?

1 tane sekme açık olmasına rağmen 23 tane açık gösteriyor ve oyunlarda kasma yaratıyor ne yapmalıyım? 1686357558 açılımıda böyle
  6. H

kasa ışığı nasıl kapanır?

https://www.itopya.com/powerboost-vk-k521b-650w-80-usb-30-mesh-rgb-atx-mid-tower-kasa_u23365 bu linkteki kasanın ışıklarını biostan kapatabilir miyim geceleri rahatsız ediyorda
  7. H

ea app silinmiyor ne yapmalıyım

silmek isterken bu hata çıkıyor ne yapmalıyım? 1685958391 tamamdir bilgisayar dilini ingilizce yaptim ve saat ve bolgeye giriyoruz ordan change system locale giriyoruz beta use unicode yazan yere basiyoruz tamam diyoruz bilgisayari yeniden baslatip tekrar silmek isteyince siliniyor
  8. H

Pubg bulanık görüntü sorunu

sadece pubgde görüntü bulanık görünüyor her şey ultrada ama yinede bulanık görüntü mevcut ekranım 1440x900 60hz kullanıyorum ekran kartımda rtx 3060 acaba ekran kartına mı yetmiyor monitör? ama sadece pubgde oluyor bu
  9. H

monitörde hertz farkı

önceden vga kablosu kullanıyordum şuan dvi to hdmi kullanıyorum monitörde 75hz gözüküyordu şuanda sadece 60hz seçeneği gözüküyor 60 ile 75 arasında pek fark yok değil mi kablo almaya değecek kadar?
Geri