Arama sonuçları: *

1. T

G helper ayarları nasıl olmalı

Asus TUF A15 4060 2023 modelini kullanıyorum. G Helper kurdum, sınırlama ve soğutma ayarlarını nasıl düzenlemem gerekir, yardımcı olur musunuz?
  2. T

Pc bluetooth cihazları görmüyor

Pc masaüstü, dondle aldım görünüyor bluetooth ama cihazlar görünmüyor ne yapmam lazım
  3. T

Pc için hoparlör önerir misiniz

Bütçem fazla yok 600 700 daha iyisi varsa yukarı çıkabilirim. Bu fiyata ortalama iyi bir şryler varsa önerir misiniz, iş görecek... 1718459117
  4. T

Gamepadi pc ye nasıl kablosuz bağlarım

Bluetooth ile bağlamak için ne lazım x box 9. Nesil kolu nasıl bağlarım
  5. T

Kulaklık mikrofonu çalışmıyor

Merhabalar, razer blackshark v2 usb kulaklığı kullanıyorum. Kulaklığı alalı 2 gün oldu bir sıkıntı yoktu bir anda mikrofonu çalışmamaya başladı. Kulaklığın sesinde herhangi bir sıkıntı yok ama mikrofon çalışmıyor yardım eder misiniz
  6. T

Asus rog strix go 2.4 2000 tl

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-go-24-71-surround-gaming-kulaklik_u9915 Bu kulaklık 2 k ya düşmüş alınır mı sizce, sipariş verdim indirim bitmeden normalde 3 3.5 k arası 1709930298 @Hacı_80
  7. T

Beyler kulaklık önerisinde bulunur musunuz

Bütçe 1400 civarında 7.1olan ve mikrofonu iş gören kulaklık önerir misiniz lütfen
  8. T

Çözüldü✓ Pc harici ekran kartını kullanmıyor ne yapacağım

Bir çok şeyi denedim düzelmedi ne yapmam lazım
  9. T

Bilgisayar düşük fps sorunu

Merhaba bir çok oyunda denedim ryzen 7 7800x3d işlemci 7800xt ekran kartı 7 8 fps veriyor bütün oyunlar da metro da denedim Alan wake de denedm ne yapmam lazım
  10. T

Ubuntu yu windowsa çevirme

Merhabalar Dell inspiron ubuntu yu windows 10 a çevireceğim nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz bir de güncel indirme linki atar mısınız lütfen
Geri