Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 hakkında bir kaç soru danışmak istiyorum

Arkadaşlar işlemci Cpu-Z programında 4 core 8 threads olarak gözüküyor ama internet üzerinden 6 core 12 threads olarak gözükmekte?
  2. LokmanBey

Yeni aldığım parçalarda görüntü gelmiyor

Arkadaşlar sistemi kurdum işlemci fanı ve egzoz fanı dönüyor ama ekran kartı fanı dönmüyor ve hiç bir şekilde görüntü alamıyorum ramleri çıkartıp taktım ve silgi ile sildim ekran kartını çıkarttım ve toz vesaire var diye üfledim ama herhangi bir sonuç alamadım yardımcı olabilir misiniz
  3. LokmanBey

Bilgisayarım kitleniyor

Selamualeyküm arkadaşlar dediğim gibi sistemim aniden oyun vesayire fark etmek sizin kitleniyor yeniden başlatmaya çalışıyorum ekran gelmiyor bu sefer sonra bilgisayarın kapatma tuşuna basınca direkt olarak kapanıyor bazen fanlar çok hızlı dönüyor artık oyun oynayamaz hale geldim bilgisayarcıya...
  4. LokmanBey

Bilgisayarın kitlenmesi

Selamualeyküm arkadaşlar bilgisayarım oyunlarda aniden kitlenip kalıyor sorunu çözemedim youtube'dan baktım pek bir bilgi bulamadım bilgisayara format attım aynı sorunlar devam ediyordu test ettim bir sıkıntı çıkmadı sonunda bilgisayarcıya götürdüm sorun ramlerde olabilir diyor test et dedi...
  5. LokmanBey

Bilgisayarımda donma ve ram tüketimi

Selamualeyküm arkadaşlar bilgisayarımı açtıktan sonra donmalar yaşıyorum ram tüketimi ise bir şey açık değilken 60 görüyorum bir şeyler açık iken 70-80 leri gördüm yardım edecek yok mu? 1600197285 sonradan ekran kitleniyor bir şey yapamıyorum yeniden başlatmak zorunda kalıyorum 1600198266 UP
  6. LokmanBey

Bilgisayarın aniden kitlenip kalıyor

Selamualeyküm arkadaşlar bu sorun dün başladı bilgisayar hem oyunlarda hemde internet'de gezinirken böyle oluyor bilgisayar çalışıyor ama ekranda hiçbir şey olmuyor bir şeyde yapamıyorum bilgisayarı başlatmak zorunda kaldım kaç defa yardım edin lütfen ( ramleri ve kasayı temizledim ama sorun...
Geri