Arama sonuçları: *

1. B

Cmd neden bu kadar fazla cpu ya yuk bindiriyor

Beyler bu normal mi arkada öyle güç isteyen birsey de yok
  2. B

Trojan virusu yedim nasil kurtulcam

Arada fan sesi yükseliyor görev yöneticiliğini açıyorum cpu kull 60 70 lerde gezerken bir anda 5 10 a kadar düşüyor Format st demeyin bende bikiyroum olmadı onu yapicam Birde ben Google açtığımda direk garip bir şey inmişti sonu vds ile bitiyordu bundan bulaşmış olabilir mi
  3. B

Çözüldü✓ Formattan sonra Genel fps düşüklüğü

Sistem R5 5600 kule tipine dark x123 duo Msi gaming z trio tx 6800 3200mhz 16 gb ram MsiB550 m pro vdh wifi Corsair 750w gold psu Sorun yeni ekran kartı aldım rx 6600 den 6800 e geçtim formatta önce bir sıkıntı yokru cs 2 de 300 ü geciuordum şimdi formattan sonra 100 fps lerde anlamadım tüm...
  4. B

Usb aygıtı taninamadi sorunu

Usb ye bağlı herseyi çıkardım on paneldeki usb leride çıkardım ama hala aygıt yöneticisinde bilinmeyen usb aygıtı diyor ne yapmalıyım anakart ile ilgili bir sorun mudur
  5. B

PC azıcık sallansa kapanıyor veya donuyor

Masamdan kalkarken ayağım masaya çarpıyor e PC kapanıyor veya donuyor sebebi nedir
  6. B

Çözüldü✓ PC açılışta biosa atıyor

Neden oldu bilemiyorum bios modu uefi de
  7. B

VGA Işığı Yanıyor ve Hiç Görüntü Gelmiyor Yardım Eder Misiniz?

Öncelikle sa ben monitörü kırdım fakat 3/4 ü çalışırdı kardeşim diyor PC yi açtım yt den video izliyordum reklamı geç dedim ekran gitti dedi kapatıp açtım VGA ışığı yanıyor gitmedi her yöntemi denedim uzay montaj denedim fakat bir şey dikkatini çekti PC yi başlattığımda CPU PSU fan çalışıyor...
Geri