Arama sonuçları: *

1. rucukutu

Oyunlarda görüntü gitmesi 4090-7950x

asus rog 4090 amd 7950x 32 gb ddr5 ram kombinasyonuyla yeni bir sistem topladık arkadaşa. Anakart x670 e gaming PSU asus rog 1000w gold. sadece oyun oynarken görüntü gidiyormuş. Oyundan atmıyor ama. monitör kablosunu çıkartıp takınca düzeliyormuş. Başına gelen yada fikri olan var mı arkadaşlar ?
  2. rucukutu

Alın size Darboğaz sorunu

Tavern master gibi bir oyunda çok net belli oluyor. Darboğaz ne diyen arkadaşlara uygulamalı gösterim. Kart 4070 Ti. İşlemci 5600x yeteri kadar oyun ilerlemişken daha az çözümlemesi gereken grafik varken ekran kartı 2860 Mhz de %50-55 gibi kullanımda 144 fps yi sabit veriyordu. Şimdi biraz oyun...
  3. rucukutu

Masaüstünde mouse ile simgeleri seçince ekran bozuluyor

masaüstünün sol tarafını böyle seçince mouse ile ekranda böyle şekil oluyor . Tekrar seçince düzeliyor. Ekran kartı mı yoksa windows kaynaklı bir sorun mu acaba ? 1676174294 1676174417 sağdaki ekranın sadece sağ ve alt kısmında böyle oluyor. oraları mouse ile tıklayıp seçtiğimde tam ekranı da...
  4. rucukutu

VPN hotspot sonrası Razer kopma sorunu

Arkadaşlar Rdr2 Rockstar launcher belası için Hotspot Shield kurdum. Kurduktan sonra oyun içinde Vpn açıkken Razer klavye mouse da 1-2 sn lik kopmalar yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı? Tam emin olmak için soruyorum.
  5. rucukutu

Pc aniden donuyor 5600x

5600x ve 3070 ekran kartı upgaresinden sonra pc de saçma sapan donma olayı yaşıyorum hiçbir sorun görünmüyor fakat bazen internette takılırken 1 kere de oyunun ortasında pc kitlendi sesler geliyor dc de arkadaşın sesi de geliyor fakat ben ekranda birşeye müdahale edemiyorum.
  6. rucukutu

Sistem kendi kendine internetteyken kitleniyor komple ekran donuyor

Oyun oynarken falan sıkıntı yok fakat normal internette gezerken sistem 2 kere kitlendi yeni işlemci upgradesinden sonra oldu. 5600x e geçtim arka planda sesler geliyor fakat hiçbir şeye müdahale ettirmiyor. Isı değerleri normal görünüyor 1667404245 @RevDeisDou @Mehmet Yılmaz hocam acaba...
  7. rucukutu

PC USB belleği tanımıyor

2 çalışan flash belleğimi de görmüyor bu şekilde tanımıyor ne yaptıysam beceremedim bilen var mı ? PC ye format atamyorum
  8. rucukutu

İnternet bağlantı problemi

2 haftadır şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. Normal oyundayım vs sıkıntı yok. Aynı zamanda discord kullanıyorum. Sonra bazen 1 saat bazen 5 saat farketmiyor. Bir anda discord kopuyor fakat oyundan atmıyor. Oyunda sorun yok. Sitelere girmeye çalışıyorum sanki internet bağlantısı yok gibi...
  9. rucukutu

Youtube de videolar sürekli sanki f5 yapıyor

İnternet hızım 75 mbit upload 8mb. Normalde 4k video bile olsa youtubede donmadan açıyor direk. Fakat 1 dakika yada 2 dakika videoların uzunluğuna göre Chrome da açtığım youtube videoları sürekli sanki f5 yapıyor yeniliyor gibi donma yok . Video kendi içinde yenile yapmışım gibi yeniden açılıyor...
  10. rucukutu

windows 10 ekran alıntısı çalışmıyor

Arkadaşlar eskiden windows tuşu shift ve S ile açtığım ekran alıntısıyla ekranda bir görüntü işaretlediğimde çektiğim görüntü ekrana geliyor ve kaydetme seçeneği çıkıyordu şimdi tepkisiz kalıyor sebebi nedir acaba varmı başına gelen Alıntı ve Taslak çalışıyor fakat ekran alıntısı çalışmıyor
  11. rucukutu

türknet internet sorunu

Arkadaşlar istanbul bahçelievler de sorun mmu var acaba normalde 75 mbit olan internetim felç geçirdi
  12. rucukutu

Resimdeki işlem CPU yu kullanıyor windows güncellemeden sonra

ARkadaşlar windows güncellemesi yükledikten sonra böyle bir şey işlemciyi kullanıyor . Başına gelen ve çözen var mı ?
  13. rucukutu

Ekran kartının Lol de düşük kullanılması Rtx 2070 S ile

Arkadaşlar donanım 3600x 2070 s 3600 mhz 2x8 ram şeklinde Wot ve tarzı oyunlarda işlemci ve ekran kartı gerektiği gibi çalışıyor fakat Lol de nedense bu şekilde düşük kullanım var. Oyunların hepsi 2k da ve ultra ayarlarda Lol de başta 300 fps civarı veriyor sonra 200-250 arasına kadar düşüyor...
  14. rucukutu

mission operating system hatası niye yapar ?

Arkadaşımın bilgisayarı bir şey indirdikten sonra açılmaz olmuş mission operating system hatası veriyor. SSD kullanıyor MSİ anakart çözümü bilen var mı ?
  15. rucukutu

Toplanılan sistem nasıl elrean sistemm özelleştirmeli

Arkadaşıma sistem toplayacağız sadece lol oynuyor en yüksek olarak yani pc yi sadece oyun amaçlı özelleştirerek bu çıkıyor. Sizin önereceğiniz bu fiyat bandında başka sistem var mı?
  16. rucukutu

Asus ekran kartına MSİ afterburner yüklesek ne olur ?

Evet dostlar Asus 2070s var Msi ile sıcaklık fps işlemci sıcaklığı değerleri zart zurt bunları görmek istiyorum . Asus ekran kartına msi programı sorun çıkartır mı ?
  17. rucukutu

Anakartın bütün ışıkları yanıyor ama tetiklemiyor

Arkadaşlar dün qp den b550 anakart ssd 2070 super falan aldım neyse geldim eve çalışan sistemi de 3-4 saat takıldım windows falan çektim usb ye falan sonra söktüm parçalarımı yeni anakartı kurdum sıvı soğutma kurdum fakat sistemde anakartın ışıkları yanıyor ama hiç tetiklemiyor. Anakart b550...
  18. rucukutu

Vesa 1.4 uyumlu dp kablo arıyorum yok

Paugue midir nedir hiçbir yerde stok yok Vesa 1.4 olmalı ama . Bulamıyorum hiç bir yerde
  19. rucukutu

Bottleneck / Darboğaz test sitesi

https://pc-builds.com/calculator/ Bu siteye sistemimi girdiğimde bana ekran kartınız işlemcinizle uyumlu gibi bişey diyor Sizce bu site güvenilir mi ?
  20. rucukutu

Anlık FPS drop yaşayanlar için bende bilmiyorum soruyorum.

Arkadaşlar sistem ne kadar iyi olursa olsun anlık droplar yaşıyorum.Her oyunda . Sanal bellek diye bişey var youtubede falan görmüştüm. 16 gb bellek kullananlar için 16189 yaptm ama C deki alanı kullanıyor. Acaba bu şekilde uygulama yapan yada bundan haberi olan tecrübeli arkadaşlar var mı?
Geri