Arama sonuçları: *

1. ozomona

Monitöre Görüntü Gelmiyor!!!

Dün akşam arkadaşla pc de bir süre fifa 24 oynayıp çıktık ve bilgisayarı kapattık birkaç saat sonra tekrar pc yi açtık monitör açılmıyor ve klavye mouse yanmıyor nasıl çözebilirim yardımcı olun lütfen
  2. ozomona

Bilgisayar Bios’a Girmiyor

Bilgisayara windows kurduk ancak boot ayarı windowsun kurulu olduğu yerde değil american megatrend ekranında kalıyor biosa nasıl girebilirim burdan hiçbir tuşu algılamıyor
  3. ozomona

Discord Banmı Yedim?

discord dünden beridir durduk yere böyle hiçbir işlevini kullanamıyorum silip tekrar yüklememe rağmen düzelmedi discord sitesinede erişemiyorum
  4. ozomona

AMD 23.7.1 Driver güncellemesi yapılır mı??

Aranızda güncellemeyi yapanlar varmı herhangi bir sıkıntı veya performansta bir düşüş yaratırmı?
  5. ozomona

Hazır Sistem MegaTrends Sorunu

Gençer gaming yeni alınan sistem açtığımızda bu şekilde hata veriyor nasıl kurulum kısmına geliriz gencergaming mesai dışında ulaşamiyorum
  6. ozomona

Boştayken İşlemci Sıcaklığı

boştayken işlemci sıcaklığı son 2 gündür bu civarlarda geziyor sebebi nedir
  7. ozomona

USB Aygıtı Tanınmadı Sorunu

Düne kadar hiçbir sorun yoktu bugün pcye kolu bağladığımda bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim
  8. ozomona

Çözüldü✓ DDU SÜRÜCÜ KURULUMU NASIL YAPILIR?

Ddu programı ile ekran kartımın mevcut sürümünü silip güncelleyeceğim fakat uygulamayı güvenli modda başlattıktan sonra ddu programına giremiyorum ne yapmam lazım
  9. ozomona

MSİ Afterburner değerler 0 Sorunu?

msi afterburner programında tüm ayarlar 0 olarak gözükmekte çözümü varmıdır oyunlarda falan sıkıntısız olarak çalışıyor
  10. ozomona

Gta 4 Fps Drop Sorunu

Merhaba gençler yeni bir sistem topladım rdr 2 gibi bir oyunda en yüksek ayarlarda 70-80 sabit fps alıyorum Fakat gta 4 de fps'im ara sıra 60 altına düşüyor ve çok oynuyor 2009 da çıkan bir oyuna göre sistemimde bir sıkıntı yok şuana kadar her oyunu yüksek fps lerde oynadım gta4 demi bir...
Geri