Arama sonuçları: *

1. Dwayne

hdd den dolayı takılma sorunu

oyunda saniyelik takılmalar var oyun ats çok eski bir oyun olmasına ragmen hdd de takılıyor ssd de de yer yok burada durmak zorunda varmı bunun bi yolu hdd yi hızlandırmanın artık nerdeyse hiçbir oyun hdd de düzgün çalısmıyor hep drop texture sorunu var yükleme ekranı cok yavas tamamen vakit...
  2. Dwayne

bilgisayardan yanık kokusu gelmesi

bilgisayar bosta video izlerken koku geldiyanık kokusu bilgisayarı kapadım geçti üstteki fandan geldi gibi oldu soktum şuan geri taktım calısıyo sizce neden olabilir
  3. Dwayne

format atsamda geçmeyen drop sorunu

format attım bütün oyunlarda donuyordu bir tanesinde hala donma sorunu var nasıl çözücem bunu neyle alakalı olabilir 1718624163 hani nerede bu kendine bilgisayarcıyım diyenler çözsün şunu
  4. Dwayne

sürekli kasan drop yiyen sistem

nvidia driverını son surume geçirdim bu sorun basladı aklınıza ne geliyorsa yaptım 5 kere ddu ile sildim 4 tane driver denedim windows kalite güncelleştirmelerini bile sildim ama çözülmedi ram fullüyor ve oyun kasıyor ama ramle bir alakası yok driverdan sonra oldu sistemde virüste yok 1 aydır...
  5. Dwayne

oyunlarda takılma sorunu

oyunlarda fps yüksekken takılma oluyor ne olduysa nvidia nın son driverına gectikten sonra oldu ddu ile bile sildim tekrar eski sürümünü kurmam ragmen sorun cozulmedi varmı cozumu böyle hiçbirşey yapılmıyo sistemde 1716843439 yokmu bilen biri çözümünü ?
  6. Dwayne

oyunda drop sorunu

ww3 isimli oyunda belli bir süre oynadıktan sonra drop yemeye baslıyorum nvidia paneli falan donarak çalısıyor duzgun calısmıyor ama sadece bu oyun için geçerli güncellemeden sonra böyle oldu varmıdır bilen
  7. Dwayne

7700xt r5 5600 setup darbogaz yermi

bu setup arasında 1080 p de ne kadar bir darbogaz olur ya da 2k kullansam darbogazı dahada indirebilirmiyiz optimizasyonu olmayan oyunlarda sorun cıkarmı kullanan varsa yazsın
  8. Dwayne

discord ses gitmeme sorunu

discorddan karşı tarafa ses gitmiyor ama discord hariç heryerden gidiyor dirverleri sil yukle yapyık surucuyu kaldırdık işe yaramadı cozumunu bilen varmı
  9. Dwayne

Steam Disk okuma ve hasarlı disk hatası

https://www.hizliresim.com/ktoh4no şu hatanın çözümün bilenler varsa bir el atsın disklerde hiçbirşey yok sormadan söyleyeyim forza da daha önce yapmıstı sil yukle yapmıstım düzelmişti ama her dakika oyun silip yükleyemem bilen varsa el atsa çok iyi olur
Top Bottom