Arama sonuçları: *

1. A

Pc açıkken salter indirilirse sorun olur mu

kısa kesicem oynarken kardesim salteri indirdi ve pc kapandi sizce bir sey olmusmudur 😞
  2. A

Deprem sırasında pc aciksa bir sey olurmu

kutahyada 4.3 deprem oldu ardindan bir tane daha oldu neyse konum su duyduguma gore deprem sirasinda buzdolabı, çamaşır makinesi filan bozukuyormus nadir de olsa elektrikten kaynakli peki pclere bir sey olurmu (deprem sirasinda hemen kapattim)
  3. A

Boot menusunde 2 tane usb var

başlıkta ki gibi boot menusune girdim ssdm var sonra kendi usb var ama sıkıntı şu part 1 yada bolum ve diger part 2 bolum 2 part 1i sectim ve suan yuleniyor ama doğru olanimi sectim onu gectim bunu nasil cozerim part 2 secsem ne olurdu bunlar aklimda kaldi biraz karmasik yazdim helal edin...
  4. A

Windows 11 rufus ayarları

basliktaki gibi başlata basiyorum bazi ayarlar cikiyor neleri ticklemem lazim sizce
  5. A

TGrub Loading stage 1.5. hatasi

Başlıkta gördüğünüz gibi laptopumu bir açtım bu hata var İnternet'e boşa yada boot menüsünden format atın diyor sıkıntı şu bios yad boot menüsüne giremiyorum ne yapabilirim şuan kaldım öyle
  6. A

Pc cd-rw a dvd-rom diyor

baslıktaki gibi ps2 icin bir yazılım kuracagım icin cd buldum evde uzerinde cd-rw yazıyor benim ihtiyar pc dvd-rom diye okuyor onu gectim tum herseyi dvd-rom diye okuyor malum dvd-roma bir sey atılmadıgı yada silinmediği için bir seyimide yaramayacak yani sizce ne yapmalıyım
  7. A

Pc kapanmıyor ne yapabilirim

baslıkta gordugunuz gibi kaspersky indirdim kurdum ettim alt f4 yapıyom 2 dakika 40 saniye boyuncu pc kapanmıyor kapatılıyor ekranında kalıyor kapanfıgında da zaten rgbler kapanıyor nasıl cozebilirim (aynı gun gpuyuda guncelledin)
  8. A

Fazlar eksik iken PC prizde olursa bir şey olur mu

Arkadaşlar selam başlıkta gördüğünüz gibi akım korumalı prizim var PC kapalı ama ben fişi cekmeyi unutmuşum fazlarda baya gitmiş haberim yok ne zamandır yok bilmiyorum sabahntan beri prizde sizce bir şey olur mu
  9. A

Forza horizon 5 önümde bir çizgi var

Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz gibi ben ilerledikçe oda ilerliyor ben durdukça oda duruyor vsync gsync fln herşeyi açtım arabayı suruyorum ışıkta oyunun ışığında görünüyor fh sorunumu ekran kartının sorunumu yoksa monitörün sorunumu
  10. A

Arkadaşlar selam elektirk giderse pc bir zarar olur mu

Arkadaslar başlıkta gördüğünüz gibi bende bu arada pwr atlon 2000w Power suply var sizce bir şey olurmu sisteme
  11. A

Sizce Bu pc nasıl ?

arkadaslar selam sistem rtx 4060ti amd ryzen 7500f wd green sn350 500gb m2 ssd 32 gb ddr5 ram msı mb pro a620m-e am5 ddr5 6000mhz pwr atlon 2000 w power suply power boost noble 240 rainbow fanlı 240 mm cpu coller iyi midir? arkadaslar fiyatta tık oynayamam sizce iyi midir?
  12. A

valo vesaire oyun fps soru

Herkese selam ya şimdi ben aktif olarak w10 22h2 kullanıyorum valo da 30 fps şimdi ben bunu nasıl yukseltebilirim yani şey olarak mesela surum kurmak gibi yoksa atlasos revos gibi 3.part oslarımı kullanmak fps yukseltirmi bide 2. sorum benim suan kullandım ekran kartı guncel driver değil guncel...
  13. A

Windows 10 ve yine sorular :/

Herkese selam ya şimdi ben aktif olarak w10 22h2 kullanıyorum valo da 30 fps şimdi ben bunu nasıl yukseltebilirim yani şey olarak mesela 21h2 kurmak gibi yoksa atlasos revos gibi 3.part oslarımı kullanmak fps yukseltirmi bide 2. sorum benim suan kullandım ekran kartı guncel driver değil guncel...
  14. A

Windows 10 ve Ekran Kartı

arkadasla merhaba benim suanki bilgisayrım ekran kartı nvdia 410 m adlı dandirik bir ekran kartı biliyorsunuz ki windows 8.1 desteği gitti bende gecmek istyorum pc ciye goturdum yaptı sonra siyah ekran oldu sonra tekrar siyah ekran oldu korkuyorumda yine siyah ekran veririmi hiç bir tepki...
  15. A

Monitörümün boyutu hakkında problemim

selam ben windowsuma format attım attıktan sonra boyutunu normalde 1920 bişey iken suan 1278 768 seklinde ben bunu nasıl düzeltiim 1708712614 1920x1080 iken 1280x720 böyle yardım edin
  16. A

No Signal Sorunu

hey selam masaüstü bilgisayarımı güç tusuna basıyorum ekranda no signal diyor rgbli mousume takıyorum ondada ışık yok calısmıyor yani ama ekran kartı fanı işlemci fanı psu galiba fanı dönüyor ama pcde tık yok ben ne yapacagığımı anlamadım şimdiden teşekkürler
  17. A

windows 10 hakkın da

merhaba benim sistem yavas ve w10 reseti atıcam hızlılık açısından hangi sürümü kurmalıyım windows 10 pro home single launch gibioyun oynıyacağm oyun oynamak dısında bir sey yapmıyorum ve pcmin hızlı olmasınıda istiyorum hem hızlı hemde oyun oynabileceğim hangi sürümü seçiyim konuyu biraz...
  18. A

RTX 2060 LA İNTEL 11400F DARBOĞAZ YAPARMI

Selam arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi rtx 2060 ile 11400f darboğaz yaparmı bir de 2. el rtx 2060 ortalama fiyatı nedir almak mantıklımı 2. el
Geri