Arama sonuçları: *

1. X

Eksik Codec Bileşeni hatası

Filmler ve TV kullanmak istiyorum. Klip özelliği çok işime yarıyor işlerimi çok hızlı hallediyorum. VLR ve diğer video oynatıcıların çoğunda çalışıyor ama Filmler ve TV 'de bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? K Lite Codec Pack kurdum.
  2. X

Bilgisayardan ses geliyor

Bilgisayarımdan gelen sesi video olarak koydum. Normalde böyle bir şey yoktu geçenlerde ön kısmını çıkarıp bezle sildim ve kurutup geri taktım. Yani pek de bir şey yapmadım aslında. Bilgisayarın arka kısmından USB portların olduğu yerden gelen sesi anlayamadım. Neden geliyor olabilir? Bazen çok...
  3. X

Dell Laptop "No bootable device" hatası Dell G5111

Dell laptopu açtığımız zaman böyle bir hata ile karşılaşıyoruz. BIOS çok garip olduğu için tek başıma çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı? Windows Boot Manager'ı da bulamadık. F12'ye basınca bir menüye girmiyor. SSD Storage kısmında gözüküyor yani hala takılı ve çalışır durumda. Laptop yeni...
  4. X

Çözüldü✓ Opera açınca görev çubuğu gidiyor.

Operayı açıyorum görev çubuğu kayboluyor. İki kez F11 yapıyorum geri geliyor. Ama tam ekran yapınca tekrar gidiyor. Örneği opera'nın whatsapp 'ını açınca alttaki kısmı gözükmüyor. DDU ile ekran kartı driver 'ı silince böyle bir sorun almaya başladım. PC 'nin bir şeyini bozdu sanırım. Yardımcı...
  5. X

Mavi Ekran Mavi ekran alıyorum.

Valorant, Cyberpunk vs. açınca bazen mavi ekran alıyorum. Bilgisayarı alalı 1 hafta oldu. Başka oyunlarda olmadı daha. 2 kez valorant açtığımda 3 kez cyberpunk açtığımda mavi ekran aldım. İlk 2-3 seferde otomatik olarak yeniden başlattı kendini. Sonra ayarlardan otomatik yeniden başlatmayı...
  6. X

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 RTX 3070 Ti sistem Valorant'ta Düşük FPS

Low Settings Valorant 90-300 FPS arası oynuyorum, testlerde High Settings 300 FPS'in altına düşmeyen PC'de dün low settings Valorant oynarken 90 FPS gördüm. Ekran kartı sürücüleri güncel, Dual channel RAM, BIOS ayarları yapılı. Arkada sadece Discord açık. Bir yayıncı da (isim vermek yasak mı...
Geri