Arama sonuçları: *

1. L

PC'yi tekrar kurdum ama eskiye göre çok ısınıyor

Merhaba, Nisan 2023'te alıp 4 ay kullandığım masaüstü bilgisayarımı üniversiteye gidince tamamen kaldırdım paketledim masada bıraktım ve dün tekrar kurdum. Eskiden GTA 5'i maksimum 45 derecelerde oynuyordum zaten en fazla 65 derece görmüştü ki o da God of War ve Cyberpunk gibi ultra grafikte...
  2. L

Rx 6600 ve i3 12100f ile soğutucu olmadan yüksek oyunlar oynanabilir mi?

Merhaba Ek olarak 16 Gb ram var sistemde. Rdr 2 , cyberpunk 2077 ve witcher 3 gibi oyunları oynamak istiyorum (1080p) Başka bir forumda bir kişi sıvı soğutucu tarzı bir şeyden bahsetti o olmadan oynarsan sistemin performansını alamazsın dedi ne kadar doğrudur bilemedim
  3. L

Bilgisayar kullanımında yapılan en büyük hatalar nelerdir

Bu konuyu daha çok tartışma-uyarı maksatlı açmak istiyorum. Bilgisayar kullanırken en sık yapılan ama büyük sonuçlar doğurabilecek hatalar nelerdir? Örneğin zamanında bakımını ihmal etmek mi, uyumsuz parçalardan dar boğaz olmasını görmezden gelmek mi, ısınmaya çare bulmamak mı gibi
  4. L

Bios Ayarı Nasıl Olmalı

Rx 6600 Ekran Kartı i3 12100f işlemci 16 gb xpg ram H610M-K-D4 ana kart Hazır kasa satın aldım ve vatan bilgisayar'dan bios ayarları hazır olarak geldi fakat sonrasında ben istemeden default çektim bu yüzden ilkel haline geri döndü denilebilir. Anladığım kadarıyla ramların kullanım hızı, fan...
  5. L

Sistemim Dar Boğaz Yapar mı

Merhaba Asus Rx6600 Ekran Kartı i3 12100f İşlemci 16 gb xpg ram H610M-K-D4 ana kart sistem satın aldım fakat darboğaz yapar mı yapmaz mı bu işlerden pek anlamıyorum; işlemci ve ekran kartının oyun sırasında kullanım oranlarına bakmak gerekiyormuş fakat ben nasıl bakılır- neye bakılır hiç...
Geri