Arama sonuçları: *

1. N

PC açılmıyor sarı ışık yanıp sönüyor

Herkese merhabalar hali hazırda kullandığım bilgisayar açılmıyor anakart üzerinde sarı ışık yanıp sönüyor yardımlarınıza ihtiyacım var Anakart: asus prime b550 mk Ekran kartı: asus prime 3060 12gb İşlemci: amd ryzen 5600x Ram: corsair vengeance rs 16 gb Kasa: deepcool cg540
  2. N

Anakart sarı ışık yanıp sönüyor PC açılmıyor

Herkese merhaba bilgisayarin power tuşuna bastığım zaman PC açılmıyor anakart üzerinde sarı ışık yanıyor sönüyor Kasa : deepcool cg 540 + 650w 80+ psu Anakart: asus prime b550mk İşlemci: amd ryzen 5600x Ekran kartı: nvidia asus 3060 oc 12gb Ram: corsair vengeance rs 16 Gb tek kanal
  3. N

Anakartta Sarı Işık Yanıyor Sönüyor PC Açılmıyor

Herkese merhaba bilgisayarin power tuşuna bastığım zaman PC açılmıyor anakart üzerinde sarı ışık yanıyor sönüyor Kasa : deepcool cg 540 + 650w 80+ psu Anakart: asus prime b550mk İşlemci: amd ryzen 5600x Ekran kartı: nvidia asus 3060 oc 12gb Ram: corsair vengeance rs 16 Gb tek kanal
  4. N

Çözüldü✓ Deep Cool CG540 ATX Kasa ön tozluk filtresi

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1-2 gün önce kasamın ''ön fan toz filtresini'' temizlerken sıcağa maruz kaldı büküldü ve yırtıldı birazcık araştırma yaptım ama uygun fan filtresi bulamadım o yüzden sizden yardım almak istedim. kasa modeli: Deep Cool CG540 ATX Toz Filtresi ölçüleri: 240mm x 160mm...
Geri