Arama sonuçları: *

1. O

Dp kablosu çıkmadı öneri?

Merhaba yeni monitör aldım Gigabyte g24f2 modeli. Fakat içinden DP çıkmadı şuanda Max 144hz alabiliyorum. Cihaz 165-180hz de destekliyor. Önereceğiniz sağlam 1080p240hz destekli bir DP kablosu var mı ? Bütçe 100-200max
  2. O

R5 3600 RX6600 Darboğaz mı Fiziksel bir sorun mudur ?

Merhaba yeni bir sistem dizdim fakat monitörüm ağrızalandı, yedek monitörum de 900p max veriyor. sorunum şu bazı duşuk seviyeli oyunlarda mini saniyelik droplar giriyor. örneğin lol de ultraya alsam bile mini saniyelik droplar giriyor fakat metro exodus, ghost recon breakpoint, apex legends...
  3. O

Yenı pc kulaklık görmüyor.

Merhaba yeni pcmi sonunda topladım fakat tek sorunum kulaklıgım çalışmıyor. kulaklığımın ışıkları yanıyor fakat algılanmıyor. hem wındows ses denetım masasında hemde kulaklığın kendı programında gorunmuyor. realtekın şu linkteki versiyonunu kurdum fakat durum hala aynı, var mı fıkrı olan ...
  4. O

Ethernet çalışmıyor lütfen yardım

yani ne yapmam lazım anlamıyorum en güncel driverı denedim ama yine olmuyor lanet şey. Asus P7H55MLX
  5. O

Ethernet Kablosu Gözükmüyor

kasada ışık yanıyor ama windowsa yansımıyor yardımcı olur musunuz ?
  6. O

PC Açılıp Geri Kapanıyor

her şey daha yeni takıldı PC daha yeni az önce ekran geldi fakat kapatıp açtığımda bu durumu aldı.
Geri