Arama sonuçları: *

1. iamgkmen

ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR DOSTLAR

Arkadaşlar kasadan sanki yağmur damlası düşme sesi gibi çıt çıt sesler geliyor. Daha bugün topladık kasayı? Neden yapar problem nedir?
  2. iamgkmen

PC MONTAJI KONUSUNDA DESTEK

Selamunaleyküm arkadaşlar. Full msi üst düzey sistem topladım da montaj konusunda hiç bir fikrim yok. Parçalar da pahalı olunca kendim denemek istemedim. Denizli’de olup ücreti mukabilinde yardımcı olabilecek biriler ya da bildiğiniz bi yer var mı?
  3. iamgkmen

BU MODEM Mİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Arkadaşlar turknet bağlayacağım eve bu modemi almak istiyorum doğru değil mi? Router falan yazıyor çok anlamıyorum da.
  4. iamgkmen

BEYAZ RENK MSI MARKA KULAKLIK MOUSE KLAVYE VAR Mİ?

FULL MSI MARKA SİSTEM TOPLADIM BEYAZ RENK. KULAKLIK KLAVYE VE MOUSE KALDI SADECE. BEYAZ RENK VE MSI MARKA TERCİHİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 😇 BÜTÇE: 10K
  5. iamgkmen

MSİ VİGOR GK30 COMBO KLAVYEDEKİ ENTER TUŞU BÜYÜK MÜ KÜÇÜK MÜ?

Arkadaşlar msi vigor gk30 combo klavye kutusunda enter tuşu küçük gösteriyor ama videolarda incelemelerde enter tuşu büyük. Nerden bileceğim aldığım üründe de enter tuşunun büyük olduğunu?
  6. iamgkmen

Arkadaşlar sonunda bu sistemi topladım. Beni kaç sene götürür?

ARKADAŞLAR GÖRSELDEKİ SİSTEMLERİ ALDIM ALLAHIN İZNİYLE. EKRAN KARTI 2K İÇİN 4070 Ti Super YETER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ. ALLAH HERKESE DAHA İYİSİNİ NASİP ETSİN <3
  7. iamgkmen

Bu ekipmanlara göre monitör tavsiye edebilir misiniz?

AMD RYZEN 7 7800X3D MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI G.Skill 32GB(2x16) TZ5 Neo RGB EXPO 6400mhz CL32 DDR5 Ram MSI MPG VELOX 100P Airflow Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa MSI 1000W MPG A1000G PCIE5 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu...
  8. iamgkmen

Parçalar konusunda yardım eder misiniz?

AMD RYZEN 7 7800X3D MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI SAMSUNG 990 PRO 2TB KASA,EKRAN KARTI, 360mm SIVI SOĞUTMA, RAM, PSU ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM? 1716052659 BU ARADA BÜTÇE SIKINTISI YOK
  9. iamgkmen

Bu sistem parçalarını almalı mıyım?

Sizce bir kere al en iyisini al mı? Yoksa fiyat performans olarak işini görür abartma mı?
  10. iamgkmen

DOSTLAR ASUS TUF GAMING F15 Bİ LAPTOP ALDIM. WİNDOWS KURARKEN SSD GÖRMÜYOR HELP

BİOSTAN VMD AÇIK ŞEKİLDE WİNDOWS 11 KURMAYA ÇALIŞIYORUM SSD Yİ GÖRMÜYOR. İNTERNETTEKİ İNTEL SİTESİNDEKİ O DRİVERİ BULAMADIM BİR TÜRLÜ MANUEL SSD YÜKLEME ŞEYİNİ YARDIM EDİN PLSSS
  11. iamgkmen

EKRAN KARTI OLMADAN METİN2 OYNANIR MI?

Dostlar selamunaleyküm, bildiğim kadarıyla Metin2 işlemciye dayalı bir oyun. Ekran kartı almadan sadece işlemci ile metin2 oynayabilir miyim? İlerleyen zamanlarda ekran kartı alacağım ama ona bütçe ayırana kadar bu şekilde oynatır mı?
  12. iamgkmen

DARBOĞAZ TESTİ YARDIM

Dostlar 2K Monitör için darboğaz yapmayacak bu işlemciye göre ekran kartı önerir misiniz?
  13. iamgkmen

METİN2 İÇİN EN İYİ İŞLEMCİ?

Abiler selamunaleyküm, Metin2 de 16-20 client açıp asla kasma donma yapmadan oynayacağım işlemci önerebilir misiniz? Bütçe problem değil yeter ki zerre kasma donma yapmadan 16-20 client açıp oynatsın.
  14. iamgkmen

BU İŞLEMCİ VE ANAKART UYUMLU MU?

AMD RYZEN 7 7800X3D MSI MPG B650 Carbon WiFi Bu ikisi uyumlu mu dostlar ya da msi marka başka bir anakart mı önerirsiniz? Bütçe 12-13K
  15. iamgkmen

BU SSD BENİM LAPTOPUMA UYAR MI?

Acer Aspire3 A315-42G model eski bir laptopum var. Samsung 2TB 990 PRO w/Heatsink Okuma 7450MB-Yazma 6900MB M.2 SSD (MZ-V9P2T0CW) bu ssd yi alıp laptopuma takıp biraz kullandıktan sonra masaüstü bilgisayarıma takacağım. Bu ssd o marka model laptopa olur mu takılabilir mi? Şuan laptopun üzerinde...
  16. iamgkmen

2K MONİTÖRÜM İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ

2K MSİ 1MS 170HZ 27İNC MONİTÖRÜM VAR. DARBOĞAZ YAPMADAN KASMA DONMA OLMADAN OYUN OYNAYABİLECEĞİM SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ? BÜTÇE: 30K
  17. iamgkmen

HADİ BİRLİKTE TOPLAYALIM?

AMD RYZEN 9 7950X3D MSİ MAG X670E TOMAHAWK WİFİ EKRAN KARTI? RAM? KASA? SIVI SOĞUTMA? PSU? SSD? PARÇALARI SİZ OLSANIZ NASIL TERCİHİ EDERDİNİZ. (MSİ MARKA SADECE)
  18. iamgkmen

360MM SIVI SOĞUTMA DESTEKLİ MSİ KASA ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?

İŞLEMCİ VE ANA KART MODELİM AŞAĞIDA İŞLEMCİ: AMD Ryzen 9 7950X3D 4.20 Ghz 16 Çekirdek 144MB AM5 5nm İşlemci ————————————————— ANAKART: MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) 4x M.2 USB 3.2 HDMI DP 2.5G LAN AMD WIFI 6E RGB ATX
  19. iamgkmen

Çözüldü✓ DAR BOĞAZ TESTİNE BAKTIM SIKINTI GÖRÜNMÜYOR SİZCE?

ARKADAŞLAR BU 3 PARÇAYI ALMAK İSTİYORUM FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. PARÇALARI BÖYLE MAAŞ YATTIKÇA TOPLAYIP SONRA KASADA BİRLEŞTİRECEĞİM ALLAH İZİN VERİRSE. PARÇALAR İYİ Mİ FİKRİNİZ NEDİR?
  20. iamgkmen

Çözüldü✓ SİSTEM DARBOĞAZ YAPAR MI? FİYATA GÖRE İYİ Mİ?

https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-17083_1-64_1-20029_1-23460_1-19761_1-24013_1-11378_1-19708_1
Geri