Arama sonuçları: *

1. coguzamanege

Çözüldü✓ Klavyem keyfine göre çalışıyor

Klavyem Logitech G213 Prodigy. Yukarıda belirttiğim gibi keyfine göre çalışmıyor. Canı isterse çalışıyor WERT ASDFG tuşları kafasına göre çalışmıyor. Sebebini anlamadım. Bir gün açıyorum bilgisayarı çalışıyor bir gün açıyorum çalışmıyor. Sebebi nedir anlayamadım yardımcı olabilir misiniz Lütfen?
  2. coguzamanege

Mavi Ekran Bilgisayar ekran vermiyor

Sorun ne bilmiyorum ancak ekran gelmiyor. Dün çalışıyordu bilgisayar. Ramleri tak çıkart yaptım şimdi çalıştırdım açılmadı. Yer değiştirdim yine çalışmadı
  3. coguzamanege

Çözüldü✓ Uygulamarın simgeleri yok oluyor

Bunun sebebi nedir nasıl düzeltilir? Biraz kıl biriyim ve böyle şeylere takılabiliyorum. 1686337965 Beyler Ctrl basıp scroll ile simge boyutunu ayarlayın düzeliyor. Kendi derdimi kendim çözdüm la. Yalnızlık zor
  4. coguzamanege

Çözüldü✓ Anakart Ve İşlemci Değiştirdim Ekran Gelmiyor.

İntel İ5 6500’den Ryzen 5 3600’e geçtim. Haliyle anakart da değişti. Anakart çalışıyordu orda sıkıntı yok. İşlemciden de şüphelenmiyorum. Şu anda ekran gelmiyor bilgisayara ne yapmalıyım lütfen yardım edin
  5. coguzamanege

Bilgisayarım kasasını değiştirdim bir müddet çalıştıktan sonra kapanıyor.

Bu sorun eski kasamdayken olmuyordu. Yeni kasaya geçtim kule tipi soğutucu vs taktım ancak öndeki 2 emme fanı için giriş bulamadım. Çoklayıcı alacağım. Diyorum ki acaba ekran kartı mı ısınıyor? Forza’da fps limitini kaldırınca 5 dakikaya kapanıyor. Youtubede yarım saat takılınca da aynı şekilde...
Geri