Arama sonuçları: *

1. H

Bilmediğim hata sorunu.

akadaşlar altaki hatanın ne hatasını bilen var mı bilgisayar açılınca karşıma çıktı da ?
  2. H

CORSAİR H100i GTX SORUNU!!!

arkadaşlar bu sıvı soğutmayı kullanıyorum ve aynı zamanda Corsair ıcue yazılımını kullanıyorum arayüz için ama normalde işlemci sıcaklığım 35-45 arasında gezerken ıcue de aşşağıda ki göstereceğim fotoda 32 gibi bir değer yazıyor ve bu durum işlemci 65 olsa bile orası en fazla 34 derece oluyor...
  3. H

eski kamera driver sorunu.

merhaba arkadaşlar bende eski bir kamera var ( linki : https://urun.n11.com/webcam/tecom-web-kamera-webcam-P421751099?gclid=Cj0KCQjwka_1BRCPARIsAMlUmEqzoe1BspZaIGHthaOeO5OVsj_yG3GSWDbUAcVGFJNpsWu6nCcUWpYaAtedEALw_wcB&gclsrc=aw.ds) bu marka değil ama bu modelden ama bilgisayarıma uygun driver...
  4. H

leptop ve monitör beraber kullanımı

1660ti olan bir leptopum olsa 60 hz ama 144 hz bir monitörüm olsa bu leptopa bağlayıp 144hz oyun oynaya bilir miyim?
  5. H

Masa üstü bilgisayar taşıması.

Benim Manisa da bir masa üstü bilgisayarım var ve bunu Amasya ya nasıl getirebilirim bilmiyorum fikir ve önerileriniz var mı ?
  6. H

Kaliteli sistemim ısınıyor.

Benim sahip olduğum sistem şu şekilde Anakart: MSI Msi Mpg X570 Gaming Pro Carbon Wifi İşlemci: Ryzen 5 3600 Ramler: 16gb (2x8gb) 3600mhz Vengeance Ddr4 Ram Kit Cmk16gx4 Ekran Kartı: MSI RTX 2060 süper gaming x 8gb M.2 SSD : XPG SSD, 512 GB, Gen 3X4 m.2 S40g RGB PCIE Güç kaynağı: Aerocool...
Geri