Mesela PUBG oynuyorum oyunu 4K çözünürlüğe alıyorum o zamanki görüntü 1080p de olması gerekirken 1080p de 720p gibi gözüküyor biraz uzaklar bulanık falan resimdeki 1. 4k 2. 1080p
1691536118
Nedense fotolarda cam gibi
ryzen 5 5600 ve rx 6700xt ekran kartım var işlemci kullanımı ekran kartı kullanımını geçiyor oyun ayarlarım fulde olmasına rağmen darboğaz yaşıyorum sebebi ne olabilir
Örnek vermek gerekirse gta 5 oynuyorum ayarlar en düşükte ultra low ayarları ultraya çektiğim zaman fps aynı hatta artıyor bile bu coğu oyunda oluyor bunun nedeni nedir darboğazdan dolayımı acaba
ryzen 5 5600 ve rx 6700xt bir sistem aldım ama oyunda belli zamandan sonra yeniden başlıyor ekran kartına stres test yaptım bir şey olmadı ama işlemciye stres testi yapınca pc yeniden başlamaya başladı undervolt yapmışttım ondan olabilir mi
kart yeni çıkmasına rağmen neden performansı 3060 ile aynı neredeyse bilmediğimden soruyorum yeni çıkan ekran kartının yüksek değerleri olması gerekmiyor mu
ilk defa sistemim oldu mesela battlefield 1 de ultra ayarlarda gpu sıcaklığı 65-70 derecelerde cpu ise o aralarda geziyor sizce nasıl iyi mi? undervolt falan yapmıştım ikisinede