Arama sonuçları: *

1. V

1080p çözünürlükte oyunlar kötü gözüküyor(Resimli)

Mesela PUBG oynuyorum oyunu 4K çözünürlüğe alıyorum o zamanki görüntü 1080p de olması gerekirken 1080p de 720p gibi gözüküyor biraz uzaklar bulanık falan resimdeki 1. 4k 2. 1080p 1691536118 Nedense fotolarda cam gibi
  2. V

Oyunlarda darboğaz sorunu yaşıyorum

ryzen 5 5600 ve rx 6700xt ekran kartım var işlemci kullanımı ekran kartı kullanımını geçiyor oyun ayarlarım fulde olmasına rağmen darboğaz yaşıyorum sebebi ne olabilir
  3. V

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 işlemci boşta 80 derecede çalışıyor

BIOS ayarları sıfırladım fanda herhangi bir sorun gözükmüyor ama boşta 80 derecede.
  4. V

Oyunlarda düşük ve yüksek ayarda ayını fps

Örnek vermek gerekirse gta 5 oynuyorum ayarlar en düşükte ultra low ayarları ultraya çektiğim zaman fps aynı hatta artıyor bile bu coğu oyunda oluyor bunun nedeni nedir darboğazdan dolayımı acaba
  5. V

Ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları normal mi?

Malum yaz ayındayız oyun oynarken Ekran katı 65 İşlemci 70 derece normalmidir işemciyi turbo boost kapalı kulanıyorum birde
  6. V

Farkı displayport kablosu görüntüye etki eder mi

monitörün içinden çıkan displayport kablosunu kullanıyorum 5.4 gbps bağlantı hızı var farklı bir kablo alsam 20gbps falan görüntüye etkisi olurmu
  7. V

Yeni aldığım sistem oyunda yeniden başlıyor yardım

ryzen 5 5600 ve rx 6700xt bir sistem aldım ama oyunda belli zamandan sonra yeniden başlıyor ekran kartına stres test yaptım bir şey olmadı ama işlemciye stres testi yapınca pc yeniden başlamaya başladı undervolt yapmışttım ondan olabilir mi
  8. V

display port kablosu hakkında yardım!! görüntü kalitesi

aoc monitörüm var onla beraber gelen displayport 2.7 gbps internette bir kablo buldum 21.00 gbps bu 2 kablo arasında gerçektn görüntü farkı olurmu
  9. V

yeni çıkan rx 7600 hakkında merak ettiğim bir şey var

kart yeni çıkmasına rağmen neden performansı 3060 ile aynı neredeyse bilmediğimden soruyorum yeni çıkan ekran kartının yüksek değerleri olması gerekmiyor mu
  10. V

ekran kartım yükte 65-70 derece iyi mi?

ilk defa sistemim oldu mesela battlefield 1 de ultra ayarlarda gpu sıcaklığı 65-70 derecelerde cpu ise o aralarda geziyor sizce nasıl iyi mi? undervolt falan yapmıştım ikisinede
  11. V

Virtual Super çözünürlüğü açınca ekran kartım zarar görür mü

Virtual Super çözünürlüğü açınca 2k 4k 8k gibi secenekler çıkıyor ben oyunu 4k çözünürlükte oynasam ekran kartıma zarar verir mi
  12. V

ekran kartı monitörün görüntü kalitesine etki eder mi

monitörü laptoba bağladım ekran kartı çok eski yeni kasa alacağım inşallah ekran kartıın iyi olması görüntüyü etkiler mi
Top Bottom