Arama sonuçları: *

1. T

Laptop dan ara ara gelen ses

Excalibur g770 laptop var 1 yıl 2 aylık ama 4 5 ay kullanildi temizlik yapılmadı hiç fanlar dan ara ara tak tık (televizyon kapali oldugu zaman gelen ses tarzinda ) ses geliyor sogutmasinda problem yok 60 veya 70 derecede arada 80 çıkıp düşüyor fanlar yağlanması soruna çözüm olabilir mi yardımcı...
  2. T

Excalibur g770 cızırtı sesi

Excalibur g770 laptop kullanıyorum fanlarin bulunduğu yerden cizirdi sesi geliyor oyuna girdiğim zaman fan hızıyla birlikte artıyor cihaz 1.5 yıllık fanlarin yağlanması gerekiyor olabilir mi sessiz ortamda veya kulağımı arkaya yaklastirmadigim surece ses duyulmuyor birde arada hizlanip...
  3. T

Wifi driver sorunu..

Eski pc De win7 kuruluydu ergotech marka eski wifi kullanıyordum pc win 10 yükledim aynı wifi kullanabilirmiyim 1 2 driver kurdum çalışmadı yardımcı olabilirmisiniz
  4. T

Pc de oem key yazili baska oem key elledigim zaman hangisi kalici olur

Pc de şirket oem key girili internette satanlardan normal oem key aldım onu aktive ettim hangisi kalıcı olur format attığımda pc hangisini kullanır (laptop)
  5. T

Pc de sirket oem keyi girili baska oem key ile degistirsem hangisi kalici olur

Pc de şirket oem key girili internette satanlardan normal oem key aldım onu aktive ettim hangisi kalıcı olur format attığımda pc hangisini kullanır (laptop)
  6. T

Windows 10 pro key 11 proda calisir mi

Windows 10 pro key alsam 11 proda aktif edebilimiyim
  7. T

Windows 11 oem key satan güvenilir ve ucuz satici varmi

Ptt üzerinden lisansondan oem key alan varmi güvenilir mi veya fiyatı uygun ulan başka bir satıcı varmi
  8. T

pc ram ekleyeceğim max desteklediği hızı nasıl öğrenebilirim

pc ram ekleyeceğim max desteklediği hızı nasıl öğrenebilirim yoksa üstündekinin aynısından mı takayım pc eski ve yavaş kalıyor hızlandrımak için yapacağım
Geri