Arama sonuçları: *

1. N

EA FC Online’da Rastgele Gamepad USB Kopması

Arkadaşlar selam, Yaklaşık 1–2 aydır çözmeye çalıştığım bir problemi buraya yazmak istedim. Belki daha önce yaşayan olmuştur. Sorun: EA FC (online maçlarda) rastgele şekilde kol bağlantısı kopuyor. Windows’tan USB disconnect sesi geliyor. Oyun anında kontrolcü gidiyor. Tekrar takınca Windows...
  2. N

Pc de donup kitlenme

Merhabalar bf6 oynarken kulaklıkda cızırtı,parazitlenme ve eş zamanlı oyunda takılmalar yaşıyorum ama kulaklık dışı hoparlör ile oynarken saatlerce bi dıkıntı olmuyor Sistemim İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 4070 (Gigabyte tercih ediliyor) Anakart: Gigabyte...
  3. N

pc boştayken reset atıyor

yeni kurduğum sistemimde oyunları çok başarılı hiç kasma donma ve ısınma olmadan saatlerce kullanıyorum ama pc boştayken masaüstü veyahut film izlerken kendi kendine reset atıyor acil yardım lütfen
  4. N

3060 rtx için monitör önerisi

gigabyte 3060 rtx 12 gb bi ekran kartım var ve monitöre ihtiyacım var 27 inc istiyorum hem oyun hemde mesleğim açısından dizayn amaçlı kulanıcam önerileriniz nelerdir bütcem max 6.000
  5. N

KAÇ WATTLK KASA ALMALIYIM

sistemim şu şekilde GİGABAYTE 3060 RTX 12 GB KİNGSTON FURY 32 GB 5200MHZ RAM Samsung MZ-V7S1T0BW 970 EVO Plus NVMe® M.2 SSD, 1TB ryzen 5 7600x MSI MAG CORELIQUID P240 240 mm Sıvı İşlemci Soğutucusu monitör: aryond a27 v1.2 240 hz curved ve bu sisteme göre nasıl bi kasa almalıyım aklımda...
Geri