Arama sonuçları: *

1. Mert gül

Bluetooth adaptör İyi mi ?

Merhaba herkese bende şuan markasını modelini bilmediğim bir adaptör var ama çok fazla kopmalar yaşıyorum kulaklıkta yeni bir adaptör almak istiyorum sizce [H3...
  2. Mert gül

OBS açınca Bilgisayar Çöküyor

Merhaba OBS i açınca bilgisayarın ekranı donuyor 1dk sonra siyah ekran oluyor ve amd ekran kartı drive hatası çıkıyor ekrana daha sonrasında düzeliyor nedeni nedir sizce ?
  3. Mert gül

Ryzen 5 5600 işlemci hangi bios

Merhaba şuanda işlemcim Ryzen 5 1600AF ve yeni işlemci olarak Ryzen 5 5600 işlemci aldım anakartın modeli B450m-h ve bios sürümü ise F65c şuanda biosu güncellemeye gerek var mı ?
  4. Mert gül

Ekran kartı fanları hızlı dönüyor ve görüntü gelmiyor

Merhaba herkese PC yi açma tuşuna basıyorum fakat bilgisayar ekran kartı fanları çok hızlı ve sesli dönüyor fakat klawye ve mouse ışıkta geliyor fakat ekrana görüntü gelmiyor bilgisayarı 3 4 dk boyunca öyle çalıştırıp tuştan uzun süre basıp kapatıyorum ve açılıyor sonradan bilgisayar fakat...
  5. Mert gül

Mavi ekranda kaldı stopcode

Merhaba herkese bilgisayarım mavi ekranda kaldı açılmıyor güvenli modda dahi açılmıyor format atmadan nasıl yapabilirim Stopcode hatasi veriyor ve otomatik onarımları yine yapmiyor
  6. Mert gül

Kablosuz kulaklik icin Bluetooth aparatı olur mu ?

Merhaba kablosuz kulak içi kulaklik için pc ye Bluetooth aparatı alsam kulaklığı takar bilirmiyim bilgisi olan var mı
  7. Mert gül

Google Sayfalar Düzgün Açılmıyor ?

Merhaba herkese google da herhangi bir siteye girdiğimde düzgün şekilde açılmıyor ya f5 yada yeniden açmam gerekiyor resimler vs. hiçbiri düzgün olarak önüme gelmiyor çözümünü bilen var mı Denediğim yollar : google verilerini sildim çerezler vs. google güncelledim. COMPLETE INTERNET REPAI...
  8. Mert gül

Ekran Karı Fanı hızlı ve görüntü gelmiyor Pc açılmıyor

Merhaba ekran kartı fanı turbo gibi çalışıyor pc açılırken ve görüntü gelmiyor nedeni nedir sizce Not: Pc kapattıp açinca düzeliyor
  9. Mert gül

17 - 18 bin tl arası En iyi toplama bilgisayar hangisi

merhaba 18 bin tl ye kada r toplama en iyi bilgisayar nedir monitor dahil yardımcı olursanız sevinirim
  10. Mert gül

Bu cat7 kablo iyi mi? sizce

https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Ethernet-Kablosu-Metre-Siyah/dp/B07BS5N333/ref=sr_1_11?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=3BGC1UVILA0H8&keywords=cat7&qid=1644344976&refinements=p_85%3A21345931031&rnid=21345902031&rps=1&sprefix=cat7%2Caps%2C121&sr=8-11 bu iyi mi? sizce internet hızım...
  11. Mert gül

Save Mod Hatası Veriyor nasıl düzelir

dell marka monitörüm save mod hatası veriyor açılmıyor bilen varmı nasıl halledebilirim.
  12. Mert gül

R5 1600af ve rx570 8gb ile valorant yayını yapılır mı ?

R5 1600 af Sahpihere rx570 8gb 8gb ddr4 2400mhz ram 256gb ssd B450 anakart Bunlar ile valorant yayını yapabilirmiyim? internet hızımı sormayın iyi internetim
  13. Mert gül

Bios update hatası nası düzeltebilirm

h110 d3a anakarta bios guncellemesı için usb yaptım ama güncelleme yaparken hata veriyor nası yapabılırım
  14. Mert gül

H110 d3a anakart bios güncellemesi ve sürücü güncellemesi nasıl yapılıyor bilen varmı ?

H110 d3a anakart bios güncellemesi ve sürücü güncellemesi nasıl yapılıyor bilen varmı ? http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-h110-d3arev_10#support-dl
  15. Mert gül

PC açılırken bu çıkıyor bilen varmı

boyle çıkıyor önceden çıkmıyordu çözümü bilen varsa yazabilirmi ?
  16. Mert gül

AMD radeon 20,11,2 guncellemesi sonrası renk bozulma

AMD radeon gıncellme sonra renk bozulması oldu nası duzeltırım 20,11,2
  17. Mert gül

Valorant sesli sohbet ses gelmiyor

Valorantta sesli sohbette konuşanların sesi gelmuyor her şey açık ama sesleri gelmiyor bilen varsa yazabilirmi?
Geri