Arama sonuçları: *

1. S

arkadaşlar fanlarımın bu kadar toz tutmasını nasıl önlerim

arkadaşlar meraba ben her ay sistemimi temizlememe rağmen ciddi anlamda çok toz çıkıyo kalıp kalıp ve temizlemezsemde 5 derece falen oynuyo mesale ekran kartı rdr2 62 derece falen şuuan bir ay sonra tozlanınca 67-69 derce faken oluyo pc masaüstü kasam ise gameforce 6x120mm sistem de rtx 3070 i5...
  2. S

Utorentte mining var dediler doğrumu

herkese selam arkadaşlar ben bazı 2-3 tane oyunumu torentten indirdim bazı insanlar onda mining yapılıyodu eskiden her ne kadar şimdi özür de dilese hayla yapıyo diyenler falen var doğrumu sizce torentten indirdiğim oyunları sileyimmi indirelide 1 hafta oldu
  3. S

Tek valorantta bu sorunla karşılaşıyorum

Yeni bir pc topladım ve tek valorantta fbsim düşük rdr2 de csgo da gta5 de fbs değerlerim normal internetteki gibi ama valorantta ise internettekine göre 100 fbs fark var oyun sürümü aynı ayarlar hatta daha düşük bu sorun neden olabilir v sycn kapalı monitörüm tüplü bu sebepten kaynaklanır mı
  4. S

Fbs Normalden düşük neden olabilir

Ben yeni bir pc topladım kısaca i5 12400f rtx 3070 internette aynı ayarlar 300-420 fbs veriyo bende 190-250 arası veriyo driverler bıos xpm ayarları komple yapıldı en son sürüm bunun nedeni nedir fbsim neden düşük
  5. S

Neden fbs bu kadar düşük RTX 3070 İ5 12400F

selamlar yeni bir bilgisayar topladım ve tek ekran kartı 2.el onun dışında her şey sıfır ama valorant csgo gibi oyunlarda 130 fbs daha düşük gta ve rdr2 de 30 fbs daha düşük internettekine göre ve aynı ayarlar ama ben şeye bağlıyorum monitorum çok eski hatta dönüştürücü kullanmak zorunda bile...
  6. S

Monitör bu soruna yol açarmı

Selamlar yeni bir pc topladım ve sistem kısaca rtx 3070 i5 12400f normalde 320-400 fbs veriyo ama benimki 190-250 fbs veriyo ekran kartı hariç hepsi sıfır ekran kartındada sıkıntı yok monitörüm 60 hz ve 2008 model dönüştürücü kullanıyorum fbs bu düşürürmü bu düşürmezse nedeni nedir
  7. S

Valorant fbs neden bu kadar düşük

Selamlar yeni bir sistem toplaıdm ve ekran kartı hariç her şey sıfır ekran kartındada mining yok ama normalde 300-400 fbs almam gerekirken 175-250 arası alıyorum ayarlar 1024x768 ve düşük ayarlar sistem özeti i5 12400f rtx 3070 16 gb ram 1tb m.2 ssd neden bu kadar düştü arka planda program da...
Geri