Arama sonuçları: *

1. Spawl

Bilgisayarım son zamanlarda fazla donuyor

arkadaslar selamun aleyküm bilgisayarım son zamanlarda youtubede bile donuyor kasıyor güncellemeden mi kaynaklı diye düşünüm ekran kartı sürümünü de güncelledim bazı uyguklamaları silip yer actım fakat halen aynı tarayıcıda mı sorun var anlamadım
  2. Spawl

Laptop için termal macun ve fan temizleme önemlimi?

merhaba arkadaşlar laptopumun fan temizlemesi ve termal macun yenilemem önemlimi ve nekadar performans katar şimdiden teşekkürler
  3. Spawl

intel grafik ayarlarında renk ayarlarını nasıl değiştircez

merhaba arkadaşlar microsoft store üzerinden indirdiğim intel kontrol paneli üzerinden renk ayarları yapamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkürler
  4. Spawl

İNTEL hd grafik masaüstünde çıkmıyor nasıl düzeltebilirim YARDIM

merhaba arkadaşlar pcme format attıktan sonra intel hd grafik ayarları masaütünde sağ tık yapınca çıkmıyor ve renk ayarları yapamıyorum nasıl bu sorunu düzeltebilirm şimdiden teşekkürler
  5. Spawl

ssd laptoplar için fps arttırırmı

merhaba arkadaşlar ssd fps arttırımı laptoplar için cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  6. Spawl

bu laptopun sorunu ne olabilir ??

arkadaşlar laptop biraz eski güç tuşuna basıyorum siyah ekran geliyor ardından kulağı acıtan garip bir ses geliyor hangi donanım ı bozuk olabilir yardım edermisiiz şimdiden teşekkür ederim
Top Bottom