Arama sonuçları: *

1. Oktayy_00

Akım Koruyucu Priz Önerebilir misiniz

akım korumalı priz önerebilir misiniz 3lü veya 4lü bilgisayar için
  2. Oktayy_00

Pc de merak ettiğim bir şey

Sadece merak ediyorum. Sorum şu pc de örneğin alan wake 2 oynuyorum ilk pc açıp oyuna girdiğimde fps 70 90 diyelim sonra 5 saat geçiyor hala oynuyorum ve ısıya bakıyorum GPU 65 CPU 60 falan ama hafif fps düşmeler başlamış. kısaca sorum şu pc ısınmasın diye kendini kısıtlıyor mu performans açısından
  3. Oktayy_00

Bios ayarlarımda düzeltmem gereken bişey var mı?

Başlıkta da gördüğünüz gibi düzeltmem gereken bir şey var mı ya da sorun olan.
  4. Oktayy_00

Rdr 2 be

Arkadaşlar merhaba .
  5. Oktayy_00

Rdr2 Rx 6600 Fps normal mi?

arkadaşlar rx 6600 le bir sürü viedoya baktım. Bu viedolarda ultra ayarlarda ve fsr kapalı şehirde 65 70 fps alıyorlar. Ben kasabada fsr kalite modunda ve ultra ayarlar da 57 60 fps alıyorum. Kampda 50 falan. Bence kötü Sizce de kötü değil mi? 100 fps falan beklemiyorum ama aynı ayarlardaki...
  6. Oktayy_00

Windows 11 Cmd den etkinleştirme

arkadaşlar https://www.wisesoft.com.tr/blog-detay/programsiz-windows-11-etkinlestirme-islemi-sadece-2-dakikada siteden windows 11 home kodunu alıp cmd den uyguladım. Bi sorun olur mu?
  7. Oktayy_00

Windows 11 Home Cmd den Etkinleştirmek Sorun Olur Mu?

arkadaşlar windows 11 home kullanıyorum ve etkinleştirmek istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Önerceğeniz yapım viedosu var mı?
Geri