Arama sonuçları: *

1. ege001

Çözüldü✓ Gigabyte B450M-K Secure Boot Acilmiyor

Gigabyte B450M-K anakart Win 11 kurulu valorant VAN 9003 hatasi veriyor. Secure bbot acmam gerekliymis ama BIOS da bulamiyorum. 1713280210 @Emre Zengin
  2. ege001

Çözüldü✓ Youtube Video Izlerken Neden Boyle Oluyor?

Oncelikle sorunumu baslikta aciklayamadim ozur dilerim. Youtube uzerinde herhangi bir video izlerken videonun cevresi birden asagidaki gibi oluyor ve videoyu kapatip acarsan yada baska bir vieo acarsan gidiyor. Tamamen rastgele oluyor ve geciyor. Nedeni ne olabilir? 1710089073 Böyle
  3. ege001

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor Neyi Yanlış Yapmış olabilirim?

Merhabalar PC parçalarını Monte ettim ancak bastığımda çalışmıyor. Yanlış yaptığımı düşünüp kullanma klavuzuna ve videolara baktım hepsi doğru gibi geldi bana ama bastığım zaman açılmıyor.
  4. ege001

Format Attıktan Sonra Admininstrator Hesabı Devre Dısı bırakıldı

Dun bılgısayara format attım ondan sonra acınca sadece admısnıstrator hesabı vardı oturum ac basınca hesap devre dısı bırakıldı fıyor baska hesap yok ama gırıs yapamıyorum yardım menusunden guvenlı moda aldım oyle yazıyorum
  5. ege001

Mavi Ekran ACİL YARDIM EDIN BİLGİSAYAR AÇILIYOR HATA VERİP YENIDEN BASLIYOR

YANLISI KONU ACIYSA OZUR SILERIM İLK DEFA TELEFONDAN YAZIYORUM. BİLGİSAYARIN AÇMA TUSUNA BASIYORUM ASUS LOGOSU GELİYOR WİNDOWS LOGOSU GELİYOR HATA VERİP YENİDEN BASLIYOR
  6. ege001

Çözüldü✓ Ekrana Mor Bir Sayfa Geldi Gitmiyor

ne yapmaliyim
Top Bottom