Arama sonuçları: *

1. Y

bilgisayarmı fişeten çıkarıp tekrar taktıktan sonra oluşan ram sorunu

merhaba arkadaşlar dün bilgisayarı kaldırdıktan sonra 1 gün sonra tekrar açtım (masaüstü) ilk önce anakarta güç gidmedi fanlar dönmedi çıkarıp tekrar taktım bu sefer geldi iyi taktığımdan eminim sonra beni bios menüsüne atı daha sonra iştetim sistemi seçmemi istedi akabinde bilgisayarın...
  2. Y

Oyunlarda fpsim çok düşük donanımsal mı oyunsalmı?

burdada gördüğünüz gibi R5 5600 Rx 6600 kullanıyorum fpsim 30 larda geziyor cs2 de bu sorun yok çözüm önerileri için teşekürler
  3. Y

rx 6600 R5 5600 fps problemi

valorant oynıyordum dün hiçbirşey olmamasına rağmen bugün aşırı kasma var 1700164651 .
  4. Y

oyu oynarken fpsim çok düşüyor yardım

valorant oynarken bugün fpsim aşırı düştü normalde fpsim 300lerde iken şimdi atmışlarda ve aşırı kasıyor bunlarda görüntüler
  5. Y

bilgisayarım değişik performas düşüklükleri oluyor yardım

arkadaşlar bilgisayarımda valorant , lol , cs gibi oyunlar oynarken bir performans düşüşü oluyor sonra geçiyor performans düşüşü şöyle oluyor valorantta fightta değilken sorun yok gayet güzel 200-400 arası fps alıyorum ama fighta girince 60 a düşüyor sonra geri artıyor dropmu yiyorum başka bir...
  6. Y

bilgisayarım değişik performas düşüklükleri oluyor yardım

arkadaşlar bilgisayarımda valorant , lol , cs gibi oyunlar oynarken bir performans düşüşü oluyor sonra geçiyor performans düşüşü şöyle oluyor valorantta fightta değilken sorun yok gayet güzel 200-400 arası fps alıyorum ama fighta girince 60 a düşüyor sonra geri artıyor dropmu yiyorum başka bir...
  7. Y

bilgisayirim boyle hata verip kendini kapatı

cs2 oyiyodum altab atım hata verrdi yeniden baslatim aonra bunu dedi bende kasadan gücü kesti yqrdın edermisiniz
  8. Y

AMD yazılım çökme hatası aldım yardımcı olur musunuz?

cs 2 oyıyodum alt tab atım oyun kapanıp böyle bir mesaj çıkı önemli bir şeymi
  9. Y

rx 6600 r5 5600 darboğaz

selamlar rx 6600 r5 5600 dar boğaz yaparmı bide teste böyle gözüküyor normalmi?
  10. Y

Çözüldü✓ wifi lan görmeme sorunu

merhaba bilgisayrımda wifi bağlantı eklentisi var diğer ağları görür veya bağlanırken evdeki wifi görmüyor ve bağlanmıyor cevaplarınız için teşekürler
  11. Y

bilgisayarım açık gösteriyor yardım

bilgisyarın psu gücünü kesmeme rağmen hala açık gösteriyor yardım lazım
Geri