Arama sonuçları: *

1. T

CS2 Mini Takılma Nasıl Çözülür

Ayarlar normal olması gereknede düşükted ne yapsam ne etsem düzelmiyo kriz geçiriyom maçlarda adam görünce sanki 60 fps oyun oynuyom sonra mentalimde patlıyo oynısım varsada oynamak istemiyom bi çözüm yada şunu dene falan diyin deniyim yoksa elimde kalıcak bu pc sistem gereksinimleri 4060 8gb...
  2. T

Windows 11 Güncelleme Hatası Nasıl Çözülür

Format atmadan önce aynı problem oldu ve izlediğim arşivlerde okudugum çoğu şeyi denedim ve olmadı format atmak zorunda kaldım format attalı 1 ay olmadı gene aynı sıkıntı ben nasıl kurtulcam bu lanet şeyden format atsam gene oluyo her ay temiz kurulumlamı uğraşıcam lütfen bi yardımcı olun
  3. T

Cs2 neden akışkan değil ve nasıl düzeltilir

Oyun hiç akışkan değil gözüm kasıyomuş gibi algılıyo tiktokta veya reelslarda milletin oyunu kaymak gibi ama benim ki sanki minimal laglar birleşmiş ve oyun oynuyom gibi anlamadım her şeyi yaotım ayarlar nvida ayalrarı oyun ayarları yani fps boost yap diceğiniz çoğu şeyi yaptım format bille...
  4. T

Çözüldü✓ Win 11 temiz format nasıl attılır

Evet başlığı internete yazınca çıkıyo bakıp yapmalıyım ama ben bilgisayarı satın alırken windows home da satın aldım enayalik oldu gibi neyse şimdi ben windows belleğe kurucam nasıl olucak yani beni bi bilgilendirseniz sevinirim
  5. T

Freedos pc ye Windows atamıyorum

Kurdum her şeyi yaptım windows 11 ekran yazısında 50 kalıyo ve pc kapanıyo tekrar açılıyo tekrar kurulım ekranına attıyo ne yanlış yapıyorum bilmiyorum
  6. T

Dosya Gezgini ve klasörler açılmıyor

masaüstündeyken bir anda bir şeye basınca imleç dönmeye başlar ya benimki öyle kalıyor bilgisayarım donmuyo masaüstü donuyo hiç bir şeye basamıyorum hiç bir şey açamıyorum windows arama yerinden yazıp açıyorum yani pc donmuyo masaüstü donuyo dosya gezginine basınca bu hatayı veriyo görev...
  7. T

2 tane ses uygulamsı kullanıca ses patlıyo ve pıtlama

2 uygulamadan mikrefon kullandıgımda yani bi discordan konusup bi tsden biriyle konusunca tüm ses kasmaya patlamaya başlıyo ve ayarladır çözemiyorum bunu aqulayzer ayarını standarta çekince düzeliyo ama öylede ses çok kısık oldugu için kendi equlayzer ayarım yapınca her şey bozuluyo nasıl...
  8. T

Windows Defender silinmiş ne yapmam lazım?

Nasıl oldu hiç bi fikrim yok ama çözemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. T

Windows defender açılmıyor neden?

böyle siyah ekran ve böyle bir hata neden olmuş ve nasıl çözerim bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  10. T

Çözüldü✓ Bu driverlardan biri kasamdaki ışıkları kontrol etmemi sağlar mı?

uyurken çok problem yaşıyorum bota saldıgımda yada afk bıraktığım oyunlarda uyuyamıyorum ışıktan üstünde düğme var ama çalışmıyo reste düğmesine basılı tut yada bas çek dediler gene olmadı acaba bu driverlar işe yarar mı yaramazsa bille bunları indirmelimiyim onuda söylerseniz çok mutlu olurum...
  11. T

Hpet Kapatılmalı mı?

herkes farklı bir şey söylüyor kaptma diyen var kapat diyen var işin ehli bilen biri kapatmalımıyız yoksa açık mı kalması gerekiyo Win11 kullanıyorum ve iyi sayılır bi kasaya sahibim ama fazladan fps kim istemez ki şimdiden teşekkürler
  12. T

Pc neden donma yapar?

oyunlarda içi hiç donma yaşamadım ama operada messela yani çogunlukla uygulamalrda donma yasıyorum oyunlarda bazen yükleme ekranlarında bunun nedenşn nedir nasıl cozucem rtx 4060 erkan kartı 1tb ssd 32gb ram 13400f islemci
  13. T

Pc 2 gün açık kalınca donma kasma yapıyor

Bi oyunda afk saliyorum makro acip otamatik cikan seylere basmasi için falan ve 2 gün acik kalinca kasmaya donmaya basliyo kasada 4060 i513400f 1tb ssd 32gb ram sıvı soğutmada var bu neden yapar millet metin2 de ne biliyim knight online da aylarca açık birakiyo bişey olmuyo bende neden böyle bi...
  14. T

GoodbyiDpi Kapatamıyorum

Her şeyi izlediğim gibi yaptım ve CMD ekranı geldi ve geri otomatikman kapandı evet artık Discord'a falan girebiliyorum ama kapatmak istediğimde kapatamıyorum çünkü bastıgım CMD ekranı kendi kendine kapatı silmeyi denedim sildim PC'yi kapatıp açtım gene de işe yaramadı halla açık nasıl...
  15. T

American Megartrende hatası aliyorum

Böyle bi hatta aliyorum ve kendi kendine kapaniyo bilgisayar çözümü nedir veya neden olur bu bilginiz varmı
  16. T

Pc kapatıp açtıgımda nvidia renk ayarlarım sıfırlanıyor

bunu nasıl düzeltirim önceden böyle bişey yoktu kendi kendine bozuluyor ayarlar sıfırlanıyo
  17. T

Sizce Bu Driverları İndirmelimiyim?

anakartın uygulaması sizce bunları yüklemelimiyim bi zararı bi sıkıntı olurmu H610 M K anakart.
  18. T

pc ekran parlaklığı kendi kendine artıyo

hiç bişey yapmıyorum pc bir anda açtıgımda siyahlar gri oluyo parlaklıgı ordan artıgını anlıyorum ama bunu ben yapmıyorum nasıl düzeltebilrlim bunu?
  19. T

Cs2 de sesim robotlaşıyo

Oyundan cik gir yapıyorum düzeliyor ama maça girince mikrofunmdan giden sesim robotlasiyo nedenini yada çözümünü billen varmı?
  20. T

faceit crashed hatası alıyorum çüzümü varmı?

cs2 oynuyorum iste mac bittiyo masa ustunde dururkenbir anda ekran siyah oluyo bişeyi çıkarıp takınca ses gelıyo ya o ses gelıyo sıyah ekran gelınce sonra ekran gelıyo boyle bır hata cıkıyo cozumunu bilen varmı?
Geri